Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αναλαμβάνει δράση ξανά, όσο ο Βασιλιάς Κάρολος & η Πριγκίπισσα Κέιτ δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο – Αυτός είναι 1ος σταθμός των βασιλικών καθηκόντων (φωτό)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακοίνωσε την πρώτη του δημόσια έξοδο του.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ σκοπεύει να επιστρέψει στα καθήκοντα του και στην δημόσια ζωή σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την βασιλική οικογένεια. Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζουν αμφότεροι μάχη με τον καρκίνο.

Ποιες θα είναι οι νέες δράσεις του;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, ο μελλοντικός Βασιλιάς θα επισκεφτεί πρώτα  το «Surplus to Supper», μια φιλανθρωπική οργάνωση, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της φτώχειας.

Εκεί, θα δει πώς επεξεργάζονται τα υπολείμματα τροφίμων και πώς τα επαναδιανέμουν σε οργανισμούς που τα χρειάζονται στην κοινότητα.

Διαβάστε ακόμα: Ένα επιπλέον «έντονο άγχος» προστέθηκε για τον Πρίγκιπα William και την ασθενή Πριγκίπισσα Kate – Όσα γράφει η βασιλική αναλύτρια Tina Brown (φωτό)

Έπειτα θα ακολουθήσει επίσκεψη σε έναν από τους ωφελούμενους οργανισμούς, ένα κοινοτικό κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο.

Η απόφασή του να επισκεφθεί αυτούς τους οργανισμούς έρχεται στο πλαίσιο της δέσμευσής του να βοηθήσει το περιβάλλον στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, το οποίο τον έκανε να ιδρύσει το βραβείο Earthshot το 2020 για να προβάλλει τους καινοτόμους στον τομέα αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William – Πριγκίπισσα Kate για το μακελειό στο Sydney: «Είμαστε σοκαρισμένοι - Η σκέψη μας είναι δίπλα στα θύματα & στους συγγενείς τους» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ