Henry Cavill: Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο 40χρονος ηθοποιός - Αυτή είναι η σύντροφος του καλλονού «Superman» (φωτό & βίντεο)

Ο Henry Cavill το αποκάλυψε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

Ο Henry Cavill, ο καλλονός πρωταγωνιστής της ταινίας Superman περιμένει το  πρώτο του παιδί με την σύντροφό του, Natalie Viscuso.

Ο 40χρονος ηθοποιός το ανακοίνωσε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας The Ministry of Ungentlemanly Warfare τη Δευτέρα 15 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό» είπε ο Henry Cavill στο Access Hollywood. «H Natalie κι εγώ είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε περισσότερα από αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ - Η αδελφή του Sherlock εξιχνιάζει νέα μυστήρια

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του έκαναν γνωστή τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2021 μέσα από το Instagram. Αρχικά ανέβασε εκείνη μία φωτογραφία και ένα μήνα αργότερα εκείνος γράφοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον έρωτα και τη ζωή και θα ήμουν τρομερά ευγνώμων αν ήσουν ευτυχισμένη μαζί μου. Αν δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένη μαζί μου, τότε προσπάθησε τουλάχιστον να ήσουν περήφανη και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

Η Natalie Viscuso είναι τηλεοπτικός στέλεχος στην εταιρία Vertigo Entertainment και πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις της με τον αγαπημένο της σε ένα νέο project. Το ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2022 με τον ηθοποιό να σημειώνει πως είναι μια "ευλογία που δεν χωρά σε λέξεις". Πρόκειται για τη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού Warhammer 40.000. 

Διαβάστε ακόμα: Χένρι Καβίλ: Τον έδιωξαν από Superman - Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, «δεν είναι εύκολο» έγραψε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ