Ο Νίκος Ανδρουλάκης "τρολάρει" τον Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα» - «Ήταν πράσινος έβαλαν αγουρέλαιο» (βίντεο)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζει την... βάφτισή του και τρολάρει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Τι να συζητήσουμε; Για τη βάπτισή μου και τη βάπτισή του;» είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τον σταυρό που σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα όταν βαφτίστηκε.

«Τι να συζητήσουμε; Για τη βάπτισή μου και τη βάπτισή του;» είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Kontra 24 απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε σταυρός από λάδι» αποκάλυψε στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο – Ξέσπασε νέα κόντρα με Πολάκη (φωτό & βίντεο)

Όπως είπε σκωπτικά ο κ. Ανδρουλάκης, «εγώ βαπτίστηκα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και όπως μού είπαν όσοι ήταν εκεί, μόλις βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα μου είπαν ότι ήταν και πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Είχαμε τον έναν με τις επιστολές του Ιησού και τώρα τον άλλον με τα θαύματα της κολυμπήθρας».

Οι δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη μετά το 24 λεπτό:


Διαβάστε ακόμα: Ανάρπαστος ο Ζαγοράκης: Είναι να γελάς και να κλαις μαζί - «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο», «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ