Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Ασταθείς συνθήκες & πολλά απρόοπτα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, αλλά τόσο το τετράγωνο με τον Ουρανό όσο και η φάση κενής πορείας στην οποία θα εισέλθει από τις 15:02 μέχρι τις 17:10 δημιουργούν κάπως ασταθείς συνθήκες μέσα στη μέρα και απρόοπτα. Το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο σχηματίζοντας μια δευτερεύουσα όψη με τον Πλούτωνα δημιουργώντας πιο έντονα συναισθήματα και τάση κάπως να χάσουμε τον έλεγχο αν δεν είμαστε γειωμένοι και καλά συνειδητοποιημένοι. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορεί να έχουν μια πιο απαιτητική μέρα από το απόγευμα κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα, κυρίως μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στον Λέοντα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αλλά και στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί με χειριστικά παιχνίδια σε φιλικές σχέσεις ή σε σχέσεις με συνεργάτες. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή στην άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερα κέφια. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε μια αντιπαράθεση ή διαφωνία με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Λέοντα, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Από την άλλη δεν είναι κακή ιδέα να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφο σας ή κάποιο φίλο-η και να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας. Αυτό σίγουρα θα καλμάρει και την αναστάτωση σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ