Michael Douglas: «Δεν είναι η ημέρα των παππούδων, είναι η ημέρα των γονέων» - Το άβολο σκηνικό στο κολλέγιο του παιδιού του

Δεν έμοιαζε για τον πατέρα μάλλον ...

Με ένα "άβολο" σκηνικό ήρθε αντιμέτωπος o 79χρονος Μάικλ Ντάγκλας κατά την επίσκεψή του σε κολλέγιο που φοιτεί το ένα από τα δύο παιδιά του που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Σύμφωνα με την «Telegraph», όλα ξεκίνησαν όταν ο περήφανος μπαμπάς πήγε στο κολλέγιο του «Brown» σε «Ημέρα Γονέων».

Όπως δήλωσε ο Μάικλ Ντάγκλας του είπαν «δεν είναι η ημέρα των παππούδων, είναι η ημέρα των γονέων». «Εγώ τους είπα “είμαι ο πατέρας”» πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός για το πώς αντέδρασε.

Δεν διευκρίνισε στη συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή αν το απρόοπτο συνέβη ενώ επισκεπτόταν τον 23χρονο Ντίλαν ή την 21χρονη Κάρι. Ο πρώτος αποφοίτησε από το κολλέγιο «Brown» το 2022, ενώ η δεύτερη συνεχίζει τη φοίτησή της στο ίδιο κολλέγιο.

Διαβάστε ακόμη: Πως μεγάλωσε! Ο γιος του Michael Douglas & της Catherine Zeta-Jones μαζί τους στην Ινδία - Σε ποιον μοιάζει περισσότερο; (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ερωτευμένοι για πάντα - Γενέθλια την ίδια μέρα στις 25 Σεπτεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Ντάγκλας έχει άλλο ένα παιδί, τον 45χρονο σήμερα Κάμερον τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Ντιάντρα Λούκερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ