Η Sydney Sweeney απολογείται (not) - "Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος" - Η αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια (φωτό)

Μέσα από "ανέμελα" ενσταντανέ

Τη θερμοκρασία ανέβασε με μία αποκαλυπτική της δημοσίευση η Sydney Sweeney!

Η καλλονή ηθοποιός μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στο προσωπικό της instagram με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της από το ταξίδι της στο Μεξικό.

"Καλές στιγμές και σημάδια μαυρίσματος", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της. 

Μεταξύ των ενσταντανέ που δημοσίευσε τη βλέπουμε σε ανέμελες στιγμές με την παρέα της, να χορεύουν και να τραγουδάνε.

Φυσικά, οι καιρικές συνθήκες ήταν τόσο ευνοϊκές που δε γινόταν να μη βουτήξει στη θάλασσα και να φορέσει το μπικίνι της δείχνοντας μας το καλλίγραμμο κορμί της.

Σε άλλο στιγμιότυπο φοράει ένα φούτερ που γράφει επάνω "Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος".

swini2

swini3

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία η Daily Mail έγραψε ότι ήταν υπονοούμενο για τα αρνητικά σχόλια που είχε εκφράσει η παραγωγός του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ προς το πρόσωπο της λέγοντας ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

«Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν» εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: Η Sydney Sweeney είναι η νέα global ambassador της Kérastase (βίντεο)

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six.

Διαβάστε ακόμη: Glaad Awards: Έλαμψαν στο κόκκινο χαλί η Sydney Sweeney, Sharon Stone & Kate Hudson - Αβυσσαλέα ντεκολτέ & extravagant μπλούζες (φωτό)

«Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ