Γιώργος Λιανός: Ο τραγουδιστής που έγινε top παρουσιαστής – Οι δύο γάμοι, τα 4 παιδιά & πολύ τσαγανό (φωτό & βίντεο)

Χρόνια του πολλά!

Γενέθλια έχει σήμερα ο Γιώργος Λιανός

Ο τραγουδιστής που έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές κλείνει σήμερα τα 47!

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής το 2005, όταν έφτασε στον τελικό του talent show Fame Story 3 όπου κατέκτησε τη 2η θέση. Πέραν της ενασχόλησης του με το τραγούδι ασχολείται και με την παρουσίαση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει διάφορα επιτυχημένα format μεταξύ των οποίων Πρωινός καφές, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Wipe Out και Survivor Greece.Στο ενδιάμεσο ο Γιώργος Λιανός έκανε επαγγελματικά πολλές συνεργασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ALPHA πήρε μεταγραφεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου για δύο σεζόν παρουσίασε το talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Το αποκορύφωμα στην παρουσιαστική του καριέρα έγινε τον Ιανουάριο του 2018 που  ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Διαβάστε ακόμα: «I'm a Celebrity Get Me Out Of Here»: Ποιοι οι διάσημοι που αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο (φωτό - βίντεο)

Επίσης από το 2019 παρουσιάζει το The Voice of Greece στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Προσωπική ζωή

Το Σάββατο 22 Αυγούστου του 2009, ο Γιώργος Λιανός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ανθή Ανδρουτσάκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραμα της Βούλας.

Ωστόσο μετά από 9 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε αθόρυβα.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδρουτσάκη, τον Ιάσονα, τον Κωνσταντίνο και την μικρή Αριάνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιανός ανήκει στην κατηγορία των επωνύμων που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε είναι σπάνιες οι φορές που βάζει στα social media φωτογραφίες των παιδιών του.

Η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιανού

Ο  Γιώργος Λιανός βρήκε ξανά τον έρωτα το 2018. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είχε βρεθεί με τη νέα του αγαπημένη, Κωνσταντίνα Καραλέξη, στη Σίφνο, όπου έδωσαν το παρών στον γάμο της Χριστίνας Μπόμπας και του Σάκη Τανιμανίδη.

Το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μία μικρή κορούλα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Λιανός ξανά στον ήλιο: Διακοπές με τη σύντροφο του, Κωνσταντίνα Καραλέξη στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ