Γιώργος Καπουτζίδης: «Στόχος μου ήταν να κάνω τους γονείς μου περήφανους» - «Νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μιλάει για την καλλιτεχνική πορεία του!

Ο κορυφαίος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσπάθειά του να κάνει τη μητέρα του περήφανη στην αρχή της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι η ηρεμία που έχουν οι γονείς του είναι κάτι που και ο ίδιος ποθεί στην προσωπική του ζωή και συγχρόνως τόνισε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορούν να χαράξουν ένα κοινό μονοπάτι.


Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης: Στην Αίγινα με τον Αργύρη Αγγέλου - Μαγειρεύουν με θέα τη θάλασσα vegan γύρο από μανιτάρια στο airfryer - Ξεκαρδιστικοί διάλογοι & "σουσού" για τη Καρύδη

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Αυτό το ζηλεύω και αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω και εγώ. Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, δεν ζηλέυω στόχους επαγγελματικούς ή γεμάτα θέατρα - χαίρομαι ειδικά αν είναι κάποιος φίλος μου που το απολαμβάνει αυτό το πράγμα - ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και που έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, οπότε χαίρομαι γι΄αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή μαζί με έναν άλλο άνθρωπο, αχ είναι τόσο ωραίο, και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν και αυτός είναι ένας λόγος που αγωνίστηκα γι' αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό το δικαίωμα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για τον έρωτα: «Πρώην μου νόμιζε πως είμαι σοβαρός» - «Τελικά έβγαινε με τον Χοσέ» - «Γελάγαμε ασταμάτητα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ