"Έπεσαν" μπουνιές στη Βουλή! Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κων/νος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (φωτό)

Σοκάρουν οι εικόνες από το επεισόδιο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μας φέρνουν στη μνήμη εικόνες από τριτοκοσμικές χώρες

Πρωτοφανές επεισόδιο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο με τον δεύτερο να δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος μετά τη γροθιά επιχείρησε να φύγει από την ολομέλεια.

floros-vouli

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτοφανές επεισόδιο οφείλεται σε βεντέτα μεταξύ Ελληνικής Λύσης και του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση, πετάχτηκε ο κ. Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ... τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». 

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ