Ο Σπύρος Σούλης με τον συγγραφέα - ψυχολόγο Gabor Maté που τον ενέπνευσε - Το περίφημο «Όταν το Σώμα Λέει Όχι» (φωτό)

«Ο Gabor Maté, ένας μεγάλος δάσκαλος και θεραπευτής».

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου, ο αγαπημένος μας αρχιτέκτονας, διακοσμητής και τηλεοπτικός παρουσιαστής Σπύρος Σούλης, ανέβασε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο του συγγραφέα και ψυχολόγο Gabor Maté.

Ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης: 

«Θέλω να τιμήσω τα γραπτά ενός ανθρώπου που έχει αγγίξει βαθιά την ψυχή μου και έχει ενδυναμώσει τη ζωή μου τα τελευταία χρόνια».

«Ο Gabor Maté, ένας μεγάλος δάσκαλος και θεραπευτής, με τα βιβλία του έχει φέρει φως σε πολύπλοκες ανθρώπινες εμπειρίες και έχει βοηθήσει εκατομμύρια, όπως και εμένα, να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας»

Ο Σπύρος Σούλης είχε την τύχη πέρυσι να τον συναντήσει και να παρακολουθήσει το σεμινάριό του (διοργάνωση @alternativemedia22 ).

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει πώς να ζωντανέψουμε τα ταλαιπωρημένα έπιπλα της βεράντας μας - Με αυτά τα tips δε θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούρια !

Για αυτόν ήταν μια εμπειρία που άφησε υπέροχα «σημάδια» στην ψυχή του.

Συμπληρώνει ο σπουδαίος αρχιτέκτονας και διακοσμητής: 

«Αυτό το διάστημα, διαβάζω πάλι το βιβλίο του «Όταν το Σώμα Λέει Όχι» (από τις εκδόσεις @keybooksgr ), από το οποίο παραθέτω κάποιες από τις αγαπημένες μου φράσεις.
Αυτή η μέρα λοιπόν για εμένα είναι αφιερωμένη στον Gabor Maté και σε όλους τους συγγραφείς, που μέσα από τη δύναμη της σκέψης και της γραφής τους, μας διδάσκουν, μας εμπνέουν και μας μεταμορφώνουν.
Τα βιβλία δεν είναι απλά σελίδες γεμάτες με λέξεις - είναι πηγές γνώσης, καταφύγια για τις ψυχές μας, ταξίδια για την φαντασία μας και φάροι της ζωής μας στη διαδρομή προς την αυτογνωσία και την αλήθεια.
Ας γιορτάσουμε λοιπόν τη σημασία τους στις ζωές μας. Και ας μην ξεχνάμε, ότι καλά όλα τα υλικά αλλά το καλύτερο δώρο, πάντα, παραμένει ένα καλό βιβλίο!»

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Σούλης: Τα τελείως απαραίτητα για να μην καταλήξει το σπίτι σας να μοιάζει με... βομβαρδισμένο τοπίο ;
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ