Κωνσταντίνος Φλώρος στον ανακριτή: Αρνείται ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο μέσα στη Βουλή - Ποιους μάρτυρες υπεράσπισης προτείνει (βίντεο)

Τρεις βουλευτές ως μάρτυρες υπεράσπισης ζήτησε ο Κωνσταντίνος Φλώρος, για το επεισόδιο στη Βουλή

Ενώπιον της ανακρίτριας για το βίαιο επεισόδιο στη Βουλή βρέθηκε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης και ζήτησε να εξεταστούν ως μάρτυρες τρεις βουλευτές, δύο από τη Νέα Δημοκρατία, οι κ. Σιμόπουλος και Μονογιού, και ένας ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην των Σπαρτιατών), ο κ. Βαλτογιάννης.

Τι υποστηρίζει ότι έγινε ο Κωνσταντίνος Φλώρος

«Μου λέει “Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι”. Γυρνάω και του λέω “Άντε γ…” και μου λέει “Θα σου γ… τη μ… εσένα”. Του λέω “Τι είπες”. Φεύγει εκείνη τη στιγμή και ξανακάθομαι στη θέση μου», περιέγραψε ο κ. Φλώρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε λέγοντας:

«Ξαναγυρνάει προκαλώντας, μου έκανε κ…δάχτυλα με χειροπέδες, μου λέει “Εσένα τη μανούλα σου θα γ… παλιόπ…”, μου κάνει “Να το θυμάσαι, θα σε πάνε με χειροπέδες μέσα”. Φεύγω εκείνη τη στιγμή, επειδή δεν ανέχομαι κανέναν να μου βρίζει τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι για όλο τον κόσμο, βγήκα στην είσοδο, ήταν ο φρουρός της Βουλής εκεί, ήταν και ο κ. Γραμμένος. Μου λέει “Φύγε από εδώ, φύγε από μπροστά μου”. 

Με σπρώχνει και εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Και εκεί έληξε το θέμα, μαζεύτηκε ο κόσμος, μας χώρισε και δεν έγινε τίποτε άλλο».

Για «δικαιολογημένη αγανάκτησή» μίλησε η συνήγορός του

Η συνήγορος του κατηγορούμενου βουλευτή, Βάσω Πανταζή έκανε λόγο για «χυδαία λεκτική επίθεση» προς τον εντολέα της που προηγήθηκε του περιστατικού και μίλησε για «δικαιολογημένη αγανάκτησή» του, όπως «προβλέπεται και οριοθετείται στον ποινικό νόμο». Μάλιστα, η κ. Πανταζή εξέφρασε την έκπληξή της για την κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του κ. Φλώρου, μιλώντας για «νομική υπερβολή» επί ενός ατυχούς προσωπικού περιστατικού.


Μάλιστα, σύμφωνα με τη συνήγορο, βουλευτές αυτόπτες μάρτυρες θα καταθέσουν υπέρ του κατηγορούμενου.

Διαβάστε ακόμα: Καρέ-καρέ το επεισόδιο στη Βουλή: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα, έριξε μπουνιά» - Αυτόπτης μάρτυρας ο βουλευτής Στρ. Σιμόπουλος (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ