Βασιλιάς Κάρολος: Θα ανέβει ο ασθενής μονάρχης στο άλογό του για το «Trooping The Color» - «Επιθυμεί να τον δουν να επιστέφει δυναμικά» (φωτό & βίντεο)

Το Trooping the Colour είναι μια τελετουργική εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Horse Guards Parade...

Προχθές ο Βασιλιάς Κάρολος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντά του μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου του.

Σύμφωνα με τα ανάκτορα ο Βασιλιάς Κάρολος θα επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας του καρκίνου για να συναντήσει ειδικούς ιατρούς και ασθενείς με τη βασίλισσα Καμίλα την Τρίτη 30 Απριλίου.

Ο 75χρονος μονάρχης εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η ιατρική του ομάδα δηλώνει ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και συμφωνεί με την επιστροφή του στις δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος - επιδείνωση της υγείας του σύμφωνα με τα ΜΜΕ: «Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος» - «Σιγήν ιχθύος» από το Παλάτι

Επιπλέον, η Daily Mail γράφει: «Ο Βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να ανέβει στο άλογό του, με το όνομα Noble, για το «Trooping the Color» τον Ιούνιο. Θέλει να τον δουν να ηγείται δυναμικά»

Βέβαια, όλες οι επιλογές είναι ακόμα στο τραπέζι και δεν θα ληφθεί καμία απόφαση μέχρι τελευταίας στιγμής δεδομένης της φύσης της κατάστασης του βασιλιά. 

«Είναι σημάδι της επιθυμίας του βασιλιά να επιστρέψει στη δουλειά και να ακολουθήσει το μοτίβο της αείμνηστης βασίλισσας ότι τον μονάρχη πρέπει να τον βλέπει ο κόσμος», υπογράμμισε άλλη πηγή στη Sun.

Tι είναι το «Trooping the Color»;

Το Trooping the Colour είναι μια τελετουργική εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Horse Guards Parade στο Λονδίνο, από τάγματα της  Household Division, για τον εορτασμό των επίσημων γενεθλίων του Βρετανού μονάρχη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντα του: Τι λέει η ανακοίνωση - απάντηση του Παλατιού στις φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ