Jennifer Aniston: Η «value for money» αντιγηραντική κρέμα που δεν αλλάζει με τίποτα, η ηθοποιός – Ξεχάστε τις ρυτίδες! (φωτό)

Ας την ακούσουμε...

Ποια γυναίκα δεν αγαπά την περιποίηση, ειδικά τα value for money προϊόντα.

Μην νομίζεις ότι αυτό δεν ισχύει για τις stars του Hollywood.

αγαπημένη μας Jennifer Aniston δεν σταματά να αγοράζει την μαγική αυτή κρέμα που της χαρίζει δέρμα «μωρού».

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Η πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της – Την νέα τάση ακολούθησε η ηθοποιός – Το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει (φωτό)

Η 54χρονη ηθοποιός, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η αγαπημένη της skincare σειρά ανήκει στο brand Mario Badescu, που περιλαμβάνει πραγματικά πολύ οικονονικά προϊόντα. 

Πιο συγκεκριμένα, η αντιγηραντική κρέμα νύχτας που λατρεύει είναι η Seaweed Night Cream που μπορείς να βρεις σε πολλά καταστήματα καλλυντικών και φαρμακεία στην Ελλάδα, και δεν κοστίζει πάνω από 30 ευρώ. 

Βuy here.

H Jennifer Aniston την χρησιμοποιεί για τη νυχτερινή της περιποίηση και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της για αντιγηραντική φροντίδα. 

Τι περιέχει αυτή κρέμα όμως;

Περιέχει ελαστίνη, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, τα οποία σε συνδυασμό με τις βιταμίνες και τα ορυκτά που βρίσκονται στο εκχύλισμα του Bladderwrack, δημιουργούν μια λαμπερή, απαλή και νεανική επιδερμίδα. 

Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, τα βήματα της πανέμορφης Jennifer Aniston!

Διαβάστε ακόμα: Ποιος δεν θέλει κορμί σαν της Jennifer Aniston; – Δείτε πως το διατηρεί η hot 55χρονη star του Hollywood (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ