Noelia Voigt: Η Miss USA παραιτήθηκε αιφνίδια – Ο λόγος είναι η ψυχική της υγειά - «Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική & ψυχική σας ευεξία» (φωτό & βίντεο)

Έγινε η πρώτη Βενεζουελάνο-Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο.

Το μοντέλο, Noelia Voigt παραιτήθηκε από Miss USA μόλις 7 μήνες από την εκλογή της, αφού επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Η 24χρονη με μία ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε τον λόγο.

«Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Η υγεία μας είναι ο πλούτος μας», έγραψε η Voigt στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες μετά την έναρξη του Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

«Το ταξίδι μου ως Miss USA ήταν απίστευτα σημαντικό, εκπροσωπώντας τη Γιούτα με υπερηφάνεια και αργότερα τις ΗΠΑ στο Miss Universe (που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο). Δυστυχώς, πήρα την δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τον τίτλο της Miss USA 2023».

Το μοντέλο στέφθηκε η 72η νικήτρια της Miss USA στο Ρίνο της Νεβάδα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, και έγινε η πρώτη Βενεζουελάνο-Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον εκφοβισμό που υπέστη ως έφηβη όταν άρχισε να συμμετέχει για πρώτη φορά σε καλλιστεία σε ηλικία 16 ετών.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν κέρδισα αυτά τα τοπικά καλλιστεία και ήταν στην πραγματικότητα ο πρώην καλύτερος φίλος μου που ήταν ο αρχηγός όλων», δήλωσε η Voigt στο Business Insider. «Ήμουν πραγματικά πληγωμένη και μπερδεμένη ως προς το γιατί οι άνθρωποι που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου με κορόιδευαν επειδή έκανα κάτι για το οποίο ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη και με το οποίο έκανα καλά πράγματα», είπε.

Πριν αγωνιστεί στο Miss USA, η Voigt σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα και ονειρεύεται να ανοίξει τη δική της εταιρεία σχεδιασμού και να φιλοξενήσει μια τηλεοπτική εκπομπή.

«Η αιώνια ευγνωμοσύνη γεμίζει την καρδιά μου όταν σκέφτομαι την πλατφόρμα που μου δόθηκε για να κάνω τη διαφορά, το συναίσθημα της επίτευξης ενός ονείρου ζωής και τη σύνδεση με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όπως είπα ότι θα έκανα στη σκηνή της Μις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ