Vintage Pic: Ζωή Λάσκαρη & Μαίρη Χρονοπούλου σε βραδιά πρεμιέρας – Οι πανέμορφες & λαμπερές ηθοποιοί αγκαλιασμένες για την ταινία «Χωρίς ταυτότητα»

Συγκλονιστικές!

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

Ήταν νύχτα πρεμιέρας για τις καλλονές ηθοποιούς, Μαίρη Χρονοπούλου και Ζωή Λάσκαρη. 

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα ήταν η «Χωρίς ταυτότητα».

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε μαζί με την Τζέλλα Φίνου - Η στενή σχέση & η άγνωστη υιοθεσία

Οι δυο πρωταγωνίστριές φαίνεται να βγαίνουν από τον κινηματογράφο χαρούμενες και περήφανες!

Η Έλενα Μακρή στην λεζάντα της ανάρτησης παραθέτει κάποια κομμάτια από συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου που μίλαγε για την αγαπημένη της Ζωή Λάσκαρη.

«Πολλοί μου λένε ακόμα για το σώμα που είχα. Ποτέ, ωστόσο, δεν πίστεψα ότι είχα το ωραιότερο σώμα στο θέατρο. Η Λάσκαρη το είχε!» είχε αφηγηθει σε συνέντευξη της η Μαίρη Χρονοπούλου. «Ό,τι και να πείτε, η Λάσκαρη ήταν η καλλονή, το ωραιότερο σώμα, συνδυασμένο με πολύ ταλέντο και τεράστια καλοσύνη.

Μία φορά της είχα πει «Μα, τι κάνεις; Τρως εσύ ποτέ; Πώς διατηρείσαι;». Τότε μέναμε ακριβώς απέναντι και οι δύο, στο Κολωνάκι. Ήμασταν γειτόνισσες. Πάμε, λοιπόν, σε μία ταβέρνα και το τι έφαγε, δεν περιγράφεται. «Σε μισώ!», της λέω και γελάγαμε. Και το τι γέλιο έκανε η Ζωή, γάργαρο, δυνατό. Σαν την αγάπη της! Γιατί η Ζωή έτσι μας αγαπούσε όλους δυνατά!».

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Η καλλονή Ζωή Λάσκαρη, νυφούλα! – Ο πρώτος της γάμος με τον Πέτρο Κουτουμάνο – Το άδοξο τέλος τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ