Topwoman η Mona Patel - Η πιο μυστηριώδης γυναίκα του Met Gala - Πάμπλουτη, Ινδή πολυεπιχειρηματίας (φωτό-βίντεο)

Αναρωτήθηκαν όλοι ποια είναι αυτή η σαγηνευτική γυναίκα

Όλα τα βλέμματα τράβηξε η "μυστηριώδης" γυναίκα του Met Gala!

Με το που εμφανίσθηκε στο κόκκινο χαλί αμέσως θέλησαν να μάθουν ποια είναι αυτή η υπέρκομψη παρουσία.

Και το όνομα αυτής; Mona Patel.

Η διάσημη επιχειρηματίας δημιούργησε σάλο με την εμφάνιση της και το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε.

Όλο το διαδίκτυο μιλούσε για το πόσο εντυπωσιακό ήταν το ρούχο και πόσο πολύ την κολάκευε.

Σε nude απόχρωση και με την υπογραφή Iris van Herpen ήταν 100% εντός του θέματος με τις πεταλούδες να κλέβουν την παράσταση.

Επρόκειτο για μία στράπλες χρυσοκέντητη δημιουργία με σκίσιμο στα πόδια και μακριά ουρά που έδινε την αίσθηση της 3D κίνησης.

Ο εφαρμοστός κορσές τόνιζε εξαιρετικά το μπούστο της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το μακιγιάζ της ήταν φανταστικό, καθώς περιλάμβανε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες της αλλά και μια αστραφτερή, χάλκινη σκιά γύρω από τα μάτια της.

instagram @fashionbombdaily

Τα χέρια της στόλιζαν χρυσές περίτεχνες πεταλούδες που απογείωναν όλη την εμφάνιση.

«Ήθελα το ντεμπούτο μου να είναι κάτι που θα γιορτάζει την κληρονομιά μου και θα συνδυάζει επίσης την αγάπη μου για την ραπτική, και όταν άκουσα για το θέμα, η Iris Van Herpen φάνηκε η προφανής επιλογή», είχε πει στη Vogue India τον Μάρτιο.

Χαμός στα social media με τα σχόλια

«Αυτό είναι το πιο όμορφο φόρεμα που έχω δει ποτέ», έγραψε ένας χρήστης των social media. «Την λένε Mona Patel, και όλοι έχουν χάσει το μυαλό τους για αυτό το φόρεμα και δικαίως. Όχι μόνο έχει θέμα, αλλά πραγματικά μπορεί να είναι το πιο απίστευτο έργο που έγινε ποτέ γιατί… πλάκα μας κάνεις;» συνέχισε.

«Το φόρεμα κινείται! Είναι σαν ένα φόρεμα πεταλούδας με έναν μηχανισμό μέσα, και ω, πανέμορφο. Και δείτε, κινούνται σαν πεταλούδες», πρόσθεσε.

«Αυτή η εμφάνιση ήταν η καλύτερη από τις καλύτερες. Εκπληκτική», σχολίασε άλλος χρήστης.

«Τόσο θεϊκό!». «Omg. Αυτό είναι ένα έργο τέχνης!», σημείωσε ένας άλλος.

Σύμφωνα με το LinkedIn της, η πανέμορφη επιχειρηματίας γεννήθηκε στη Vadodara του Γκουτζαράτ και ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Gujarat.

Αργότερα πήρε μεταπτυχιακό στο Real Estate and Finance στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, και ακολούθησαν το Harvard Business School και το MIT Sloan School of Management.

Η καλλονή μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2003 – και έκτοτε έχει ιδρύσει πολλές εταιρείες, όπως η HauteX Ventures και η radXai, μια startup τεχνολογίας υγείας.

Η Patel, ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο Forbes Next 1000 το 2021.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2024: Τα καλύτερα looks στο μεγαλύτερο event μόδας - Zendaya με περίτεχνο headpiece, υπέρλαμπρη η Jennifer Lopez, extravagant η Demi Moore (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μet Gala 2024: "Πορτατίφ" ντύθηκε η Sarah Jessica Parker – To midi λευκό φόρεμα με κεντημένα πάνω του διαμαντένια λουλούδια & το ογκώδες καπέλο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Donatella Versace για το Met Gala: Υπέρλαμπρη με πράσινη maxi τουαλέτα η σχεδιάστρια μόδας – Πλάι της στο κορυφαίο event, oι Jude Law & Andrew Scott (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ