Anya Taylor-Joy: Με φόρεμα-πανοπλία κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο πόζαρε στο Μεξικό - Προωθεί τη νέα της ταινία (φωτό-βίντεο)

Πρωτότυπα looks που πάντα συζητιούνται

Ασταμάτητη είναι η Anya Taylor-Joy με τις εμφανίσεις της λόγω της κυκλοφορίας της νέας της ταινίας με τίτλο,  «Furiosa: A Mad Max Saga».

Με συμπρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ, θα τη δούμε στις οθόνες στις 24 Μαΐου.

Ωστόσο, η ηθοποιός πηγαίνει σε διάφορα event για να την προωθήσει.

Στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα ιδιαίτερο μίνι φόρεμα Balmain σε στυλ πανοπλίας, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο.

Ήταν αμάνικο με απλικαρισμένα άνθη στο μπροστινό μέρος και κλειστό λαιμό.

Το hairstyle της ήταν ανέμελο έχοντας πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της με χαλαρές τούφες να πέφτουν απαλά στο μέτωπο, ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε έντονο κόκκινο κραγιόν.

Απουσίαζαν εντελώς τα κοσμήματα, καθώς από μόνο του το ρούχο έκλεβε τις εντυπώσεις!

instagram @justjared

Μέσα από το instagram της ανέβασε ένα βιντεάκι που τη δείχνει να ποζάρει σε μια ταράτσα του Μέξικο Σίτι κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για την ταινία.

«Η πρώτη μου φορά που επισκέπτομαι το Μεξικό.... ευχαριστώ για την αγάπη!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η αποθέωση στα σχόλια

«Ποιος χρειάζεται το Met Gala όταν έχουμε την περιοδεία της Furiosa;! Είσαι εμβληματική, αγαπητή μου!» έγραψε ένας fan στην ανάρτησή της, ενώ άλλος είπε «Αυτό το φόρεμα είναι πραγματικά τέλειο για το θέμα του Met Gala».

Η 28χρονη να σημειώσουμε ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Met Gala, μία απουσία που σίγουρα έγινε αισθητή.

Διαβάστε ακόμη: H Anya Taylor-Joy στην πιο extravagant εμφάνιση της - Έβαλε φόρεμα με καρφιά από τον οίκο Paco Rabbane & έμεινε όρθια όλο το βράδυ ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: H Anya Taylor-Joy μοιράζεται τις πρώτες φωτό από τον μυστικό γάμο της με τον Malcolm McRae - Η αποκάλυψη για το πότε ακριβώς έγινε η τελετή (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ