Halle Berry: Ολόγυμνη & αμέριμνη, η ηθοποιός στο μπαλκόνι της – Τι της ευχήθηκε ο σύντροφός της για την γιορτή της μητέρας (φωτό)

Σέξι παρά ποτέ η ηθοποιός!

Η πανέμορφη σταρ του Χόλιγουντ, Χάλι Μπέρι ως σήμερα είναι μία από τις σαγηνευτικές γυναίκες του κόσμου. 

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά δεν μονές ασχολίαστες. 

Πόσο μάλλον τώρα…

Αυτή τη φορά η φωτογραφία έρχεται από το Instagram προφίλ του συντρόφου της και ναι, την απαθανάτισε ολόγυμνη στο μπαλκόνι, πλάτη στο φακό, με την πίσω όψη του κορμιού της σε κοινή θέα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με τις φωτογραφίες της να έχουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Διαβάστε ακόμα: Halle Berry: Τρελά ερωτευμένη! Οι αγκαλιές με τον κουλ Van Hunt (φωτό)

Αυτή τη φορά ο σύντροφος της Halle Berry, Van Hunt, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο της αγαπημένης του, να είναι ολόγυμνη, για να της ευχηθεί με τον πιο σέξι τρόπο χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας.

«Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε, μεταξύ, άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας με κάποια λογοπαίγνια.

Για την ιστορία, τον Φεβρουάριο του 1992 γνώρισε τον παίκτη του baseball, Ντέιβιντ Τζάστις και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν την πρωτοχρονιά του 1993 αλλά τρία χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 1996, χώρισαν.

Η ηθοποιός έπειτα παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγο της και τραγουδιστή, Έρικ Μπενέτ, στις 24 Ιανουαρίου 2001, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Ούτε αυτός ο γάμος όμως κράτησε πολύ αφού χώρισαν το 2003. Το διαζύγιο εκδόθηκε επίσημα στις 3 Ιανουαρίου 2005.

Τον Νοέμβριο του 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφιση του οίκου Versace. Τον Μάρτιο του 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Νάλα-Αριέλα. Τον Απρίλιο του 2010, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Το 2010 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2012 και παντρεύτηκαν στις 13 Ιουλίου 2013. Τον Οκτώβριο του 2013, γεννήθηκε ο γιος τους, Μασέο-Ρόμπερτ. Έπειτα από δύο χρόνια γάμου, χώρισαν το 2015.

Έπειτα από όλες αυτές της περιπέτειες φαίνεται πως ο σύντροφος ζωής της είναι και θα είναι ο τραγουδιστής Βαν Χαντ.

Διαβάστε ακόμα: Halle Berry: Με μια όχι τόσο κλασική γιορτινή φωτογραφία υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ