Halle Berry: Με μια όχι τόσο κλασική γιορτινή φωτογραφία υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Πολύ διαφορετικά δίνει τις ευχές της η 57χρονη ηθοποιός 

Και εκεί που το Instagram έχει γεμίσει από φωτογραφίες με λαμπερές εμφανίσεις των celebrities ανά τον κόσμο, από τια ρεβεγιόν τους και τα  γιορτινά τραπέζια τους, η πανέμορφη σταρ του Χόλιγουντ Χάε Μπέρι κάνει την ανατροπή, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της, όχι με λαμπερά και εντυπωσιακά φορέματα και σακάκια, χωρίς στρας και παγιέτες, αλλά με μια μάσκα ομορφιάς! 

Συγκεκριμένα, η Χάλε Μπέρι έχει φορέσει μια χρυσή μάσκα προσώπου και μια μοβ μάσκα χειλιών και πραγματικά, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να είναι όντως πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα! 

Κακά τα ψέματα βέβαια, αυτή η φωτογραφία είναι πολύ πιο κοντά στην καθημερινότητα των γυναικών που ακολουθούν πιστά τις celebrities, για αυτό άλλωστε και τα likes ηταν χιλιάδες!

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει βραβευτεί και σε διαγωνισμούς ομορφιάς για την εμφάνισή της, αλλά και με βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Monster's Ball. Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί σχέση με τον μουσικό Van Hunt,, με τον οποίο δε διστάζει να μοιράζεται κάποιες κοινές τους στιγμές στο Instagram!

Διαβάστε ακόμη: Halle Berry: Τρελά ερωτευμένη! Οι αγκαλιές με τον κουλ Van Hunt (φωτό)

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Χάλι Μπέρι τα έδωσε όλα! Mε υπερπαραγωγή του Αμερικάνου Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab - Ασημί & μαύρη γοητεία (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι: Διατροφή 8.000 τον μήνα στον πρώην σύζυγό της - Βγήκε το διαζύγιο 8 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ