Bridgerton: Ποια είναι η πανέμορφη Ελληνίδα που «έκλεψε» την καρδιά του πρωταγωνιστή της σειράς, Luke Νewton – Ταιριαστό ζευγάρι (φωτό & βίντεο)

O ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο και χορεύτρια, τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Λουκ Νιούτον είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς.

Ο λόγος για το «Bridgerton» και φυσικά την 3η σεζόν, η οποία μόλις βγήκε στο Netflix.

Ο Λουκ Νιούτον ενσαρκώνει τον Colin Bridgerton.

Μπορεί στη σειρά, να περιμέναμε πως και πως να εξελιχθεί το ειδύλλιο μεταξύ του Colin και της Penelope και να δώσουν, επιτέλους, αυτό το πρώτο φιλί, όμως όπως φαίνεται στην πραγματική ζωή την καρδιά του Λουκ την «έκλεψε» κάποια άλλη…

Ποια είναι λοιπόν η κοπέλα του;

Η κοπέλα του ηθοποιού είναι καλλονή και είναι Ελληνίδα. 

Πρόκειται για την Αντωνία Ρουμελιώτη, σύμφωνα με το Cosmopolitan.

Οι φήμες λένε ότι ο Λουκ άρχισε να βγαίνει με το 23χρονο μοντέλο και χορεύτρια, τον Ιανουάριο του 2024, αφού τους εντόπισαν μαζί στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Regé-Jean Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο: «Τα υπέροχα μάτια, τα τέλεια χείλη του» - Βασισμένη στη «χρυσή τομή» η έρευνα (φωτό)

«Δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα, καθώς είναι ακόμα νωρίς, αλλά φυσικά το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και η οικογένειά τους. Είναι ενθουσιασμένοι που τους βλέπουν να είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Η Αντωνία στηρίζει τον Λουκ καθώς, όπως είναι φυσικό, αντιμετωπίζει την παγκόσμια προσοχή, λόγω της τεράστιας επιτυχίας της σειράς, ειδικά του 3ου κύκλου που έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο» είπαν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει κάνει δημόσιες κοινές εμφανίσεις, αλλά έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τα ίδια μέρη και έχει επιβεβαιωθεί ότι ακολουθούν ο ένας τον άλλον στην πλατφόρμα του Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Phoebe Dynevor-Cameron Fuller: Ποιος είναι ο γοητευτικός νεαρός που είναι στο πλευρό της ηθοποιού τον τελευταίο χρόνο; (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ