Smile: Η κωμικός Ellen Degenere δείχνει πόσο... βαριέται ο Ομπάμα όταν λείπει η Μισέλ από το σπίτι! (βίντεο)

Σε μια 10λεπτη χιουμοριστική συνέντευξη με την κωμικό Ellen Degenere, ο Πλανητάρχης μίλησε με περιπαικτική διάθεση για όλους και για όλα, καθώς και για... τη ζωή στον Λευκό Οίκο χωρίς τη Μισέλ!


Σε μια 10λεπτη χιουμοριστική συνέντευξη με την κωμικό Ellen Degenere, ο Πλανητάρχης μίλησε με περιπαικτική διάθεση για όλους και για όλα, καθώς και για... τη ζωή στον Λευκό Οίκο χωρίς τη Μισέλ!

Είναι μεν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά όταν λείπει η... γάτα, συμπεριφέρεται σαν κάθε αρσενικό. Στο Λευκό Οίκο επικρατεί το χάος. Τουλάχιστον ετσι περιγράφει ο Μπαράκ Ομπάμα την κατάσταση όταν απουσιάζει η Πρώτη Κυρία.

Με την Μισέλ Ομπάμα και τις κόρες τους να λείπουν σε ταξίδι στην Κίνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή την Ελεν ΝτεΤζένερις, η οποία- όπως πάντα βέβαια- δεν περιορίστηκε στις κοινότυπες ερωτήσεις.

«Κύριε πρόεδρε, η Μισέλ λείπει από την πόλη και ήθελε να μάθει αν στρώσατε το κρεβάτι σας σήμερα», τον ρώτησε η παρουσιάστρια. «Οχι. Και όταν λείπει τα πράγματα γίνονται λίγο ακατάστατα στο σπίτι. Κάλτσες παντού... παπούτσια», παραδέχθηκε ο Ομπάμα.



Πέρα από αυτό, δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονό του για την Σάσα και την Μαλία, καθώς όπως προκύπτει δεν τον κάνουν... παρέα. «Ολοένα και περισσότερο δεν έχουν πολύ χρόνο για εμένα. Δεν είμαι και τόσο ενδιαφέρον τύπος», είπε για τις κόρες του, ενώ πρόσθεσε πως η ζωή στο Λευκό Οίκο είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται στις σειρές. «Η αλήθεια είναι πως αν με ακολουθούσατε, θα βλέπατε πως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάω καθισμένος σε ένα δωμάτιο, ακούγοντας διάφορους τύπους με γκρι κοστούμια να μου μιλούν για διάφορα», είπε.

Ο Ομπάμα πάντως δεν ξέχασε πως η ΝτεΤζένερις του πήρε το ρεκόρ στο Twitter με τη selfie που έβγαλε στα Οσκαρ, κάτι που προφανώς φέρει... βαρέως. «Νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα φτηνό κόλπο να βάλεις ένα τσούρμο διάσημους στο φόντο», της είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ