Good News: Το ΜΕΤΑΧΑ βραβεύτηκε με το διεθνές Βραβείο Good Design Award για την καινούργια δημιουργία του «METAXA All Weather»

Νέα διεθνής διάκριση για τον Οίκο Μεταξά, καθώς το ΜΕΤΑΧΑ βραβεύτηκε με το διεθνές Βραβείο Good Design Award για την καινούργια δημιουργία του «METAXA All Weather».

Νέα διεθνής διάκριση για τον Οίκο Μεταξά, καθώς το ΜΕΤΑΧΑ βραβεύτηκε με το διεθνές Βραβείο Good Design Award για την καινούργια δημιουργία του «METAXA All Weather».

Η νέα αυτή επιβράβευση , προστίθεται στη σειρά διακρίσεων που έχει λάβει ο Οίκος τα τελευταία χρόνια τόσο για την καλπάζουσα εξαγωγική του δραστηριότητα και τις πολλαπλές καινοτομίες όσο και για τα εξαιρετικά ποτά του. Είναι όμως η πρώτη φορά που το ΜΕΤΑΧΑ δέχεται μια τέτοιας εμβέλειας διεθνή διάκριση στο χώρο του Design.

Το Good Design Award θεσπίστηκε το 1950 και παραμένει το παλαιότερο και παγκοσμίως πιο αναγνωρισμένο πρόγραμμα για την αριστεία στον σχεδιασμό. Τα Βραβεία Good Design προσφέρουν διεθνή αναγνώριση σε σχεδιαστές και δημιουργικούς Οίκους που δημιουργούν με επινοητικότητα καινοτόμα προϊόντα τα οποία πηγαίνουν πέρα από ό,τι θεωρείται συνηθισμένο ή καταναλωτικό design.

Το Good Design Award επιβραβεύει φέτος τον μοντέρνο σχεδιασμό του «METAXA All Weather», ή «Παντός Καιρού» όπως το αποκαλούν οι φίλοι του στα ελληνικά. Πρόκειται για τη νέα συσκευασία που εκφράζει με ανεπανάληπτο τρόπο την Τόλμη και την Καινοτομία, θεμελιώδεις αξίες του Οίκου.

Το «METAXA All Weather» είναι το αγαπημένο METAXA 5 Αστέρων σε ατομική γυάλινη φιάλη 200ml καλυμμένη με ανθεκτικό κάλυμμα σιλικόνης. Είναι μια δυναμική και πρακτική συσκευασία έτοιμη να μας ακολουθήσει σε όλες μας τις εξορμήσεις. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: στο βαθύ μπλε του Αιγαίου και στο δυναμικό κίτρινο Scuba. Είναι η πρώτη φορά που μια συσκευασία METAXA σχεδιάζεται ειδικά με κριτήριο το δυναμικό, σύγχρονο τρόπο ζωής και συγκεκριμένα για τις στιγμές που ακολουθούν την δράση σε εξωτερικούς χώρους.

Για τον σχεδιασμό του ο Οίκος συνεργάστηκε με το ατελιέ Daedalus, και μοιράζεται σήμερα μαζί του το βραβείο. Ξεκάθαρο όραμα, ιδέες πέρα από την πεπατημένη και άφθονο ταλέντο: αυτά είναι τα στοιχεία που έδωσαν πνοή στη δημιουργικη διαδικασία.

Το METAXA All Weather διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, σε κορυφαία σημεία πώλησης στην Ευρώπη καθώς και σε πολλά διεθνή αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ