Topwoman η Ουρανία Γκαζέλλη που οι συγκλονιστικές πολύχρωμες χειροποίητες τσάντες της από πλέξιγκλας πουλιούνται στα πέρατα της γης - Κίνα, Ταιλάνδη, Νέα Υόρκη παντού-Θαυμάστε την Ελληνίδα πρότυπο!

Είδα τα clutches της Urania Gazelli στη Μύκονο, ομολογώ την αμαρτία μου , στη μπουτικ Eny Di Monaco και στο νησί που ο κοσμοπολίτικος αέρας του δημιουργεί τάσεις, καθιερώνει μόδες, αναδεικνύει παγκοσμίως ότι καλό γίνεται στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Είδα τα clutches της Urania Gazelli στη Μύκονο, ομολογώ την αμαρτία μου , στη μπουτικ Eny Di Monaco και στο νησί που ο κοσμοπολίτικος αέρας του  δημιουργεί τάσεις, καθιερώνει μόδες, αναδεικνύει παγκοσμίως ότι καλό γίνεται στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Έμεινα με τα τσαντάκια απο πλέξιγκλας σε όλα τα χρώματα και σε ευφάνταστες εκδοχές που είδα."Ωπ έχουμε εδώ ταλέντο στο τετράγωνο", σκέφθηκα...



"Ελληνίδα είναι η Urania Gazelli" , με διαβεβαιώνει η Αμαλία που το γούστο της και το μάτι της εχουν καταστήσει  την απλή μπουτίκ σε global fashion spot !

http://3.bp.blogspot.com/-X5cL8CGMSkI/URQisjxUDYI/AAAAAAAANC8/m24ROrGpX_Q/s1600/b1.jpg

Επιστρέφοντας στην Αθήνα και αγνοώντας την Ουρανία "μας ", την αναζήτησα στο διαδίκτυο , όπου προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι η Urania Gazelli εχει μιλήσει σε διεθνή sites , εκθέτει τα σούπερ πρωτότυπα clutches της στο Παρίσι και μοσχοπουλάει στη Νέα Υόρκη .



Ξεχώρισα μερικά από τα πολύ ωραία που δηλώνει στα αγγλικά σε συνέντευξη στο Beautiful People Project αλλά και την θαυμάσια πάντα παρουσίαση της Σίλιας Κλιαμάκη στο Σκάι ( βιντεο) - Η Ουρανία λοιπόν τονίζει: "ονειρο μου είναι ο σπόρος που έσπειρα να γίνει δένδρο.



Είμαι απλά ένα κορίτσι που ψάχνει γιά την αγάπη , την αληθινή αγάπη, την γελοία εν τέλει, την ανευ όρων , αυτή που θα με καταβροχθίσει , δεν ζώ χωρίς την αγάπη των άλλων .



Ναί αυτό είμαι πραγματικά Αλλά ταυτόχρονα είμαι ενα κοριτσι πυ προσπαθεί να γίνει γυναίκα, γυναίκα- επιχειρηματίας , αγωνίζομαι κάθε μέρα σε αυτό τον άχρωμο κόσμο να πετύχω τους στόχους μου , να κάνω τα όνειρα που βλέπω τη νύχτα πραγματικότητα!



"Είμαι απλά ένα κορίτσι που φωνάζει στους άλλους : μην τα παρατάτε , προσπαθώντας να τους θυμίσω τι σημαίνει Ελλάδα και τί είναι ικανοί να κάνουν οι Ελληνες!




Είναι απλά έν κορίτσι που αναζητάει την ελπίδα , την αγάπη , τα χρώματα , τη ζωή , γιατί χωρίς αυτά  δεν μπορείς να ζήσεις"... E.N






Πατήστε εδώ για δείτε περισσότερες φωτό - Facebook/Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ