Οι μύθοι καταρρίπτονται, τα «ταμπού» υποχωρούν και όλο και περισσότεροι άνδρες & γυναίκες απελευθερώνονται σεξουαλικά! Ποιες είναι οι νέες μόδες & τάσεις στο σεξ;

Μύθοι καταρρίπτονται, ταμπού πέφτουν, νέες πρακτικές εμφανίζονται και γενικά υπάρχει ένας οργασμός στο χώρο του σεξ! Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις.

Μύθοι καταρρίπτονται, ταμπού πέφτουν, νέες πρακτικές εμφανίζονται και γενικά υπάρχει ένας οργασμός στο χώρο του σεξ! Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις.


Sexting

To Sexting, η αποστολή προκλητικών σεξουαλικών μηνυμάτων και φωτογραφιών μέσω έξυπνων κινητών και τάμπλετς, ήρθε για να μείνει. Πολλοί ειδικοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το πάντρεμα του σεξ και της τεχνολογίας βελτιώνει την επικοινωνία και αυξάνει την οικειότητα στα ζευγάρια.

Εθισμός στο σεξ

Τα τελευταία χρόνια πολλοί διάσημοι, θέλοντας να δικαιολογήσουν τα διάφορα ροζ σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε εγκληματικά κυκλώματα, επικαλούνταν εθισμό στο σεξ. Η Αμερικανική Ένωση Ψυχολόγων όμως έρχεται να κατάρριψει τους ισχυρισμούς τους αφού απορρίπτει τον εθισμό στο σεξ ως ψυχική διαταραχή. Οι άνθρωποι λοιπόν πρέπει να μάθουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους και όχι να κρύβονται πίσω από ψευδο-διαταραχές.

Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Χάρη στο γνωστό μπεστ σέλερ, οι πωλήσεις των σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών απογειώθηκαν σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, τα ζευγάρια αποφάσισαν να παρατήσουν το ιεραποστολικό σεξ και να δοκιμάσουν κάτι πιο πιπεράτο και καυτό. Ίσως αυτό να είναι άλλο ένα βήμα, που να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση και να απενοχοποιήσει τις φαντασιώσεις του καθενός. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βγει και η ταινία στους κινηματογράφους.

LAT (Living Apart Together) ή αλλιώς “Ζούμε Μαζί Αλλά Χώρια”

Αγαπάτε πολύ τον/την σύντροφό σας, αλλά μερικές φορές αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να μην μένατε μαζί; Ίσως αυτή η νέα τάση είναι για σας! Ένα ζευγάρι που είναι τρελά ερωτευμένο εδώ και 11 χρόνια, δηλώνει ότι το να μένουν χωριστά συντηρεί το πάθος και τον έρωτά τους. Δεν χρειάζεται να βλέπονται όλη μέρα, ούτε και να γίνονται μάρτυρες των άκομψων στιγμών της καθημερινότητας του άλλου. Έτσι κάθε φορά που βρίσκονται μαζί, υπάρχει νέα φλόγα και ενθουσιασμός.

Διαβάστε περισσότερα στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ