Δύο Top Women από την Πάτρα, η Βιβή Ανδριοπούλου και η Ανδρομάχη Μπακοπούλου, ένωσαν δυνάμεις και ιδού το Press Me Doll ένα εξαιρετικό site με γυναικεία ματιά, καλαίσθητο, φρέσκο και καλογραμμένο!

To διαπεραστικό γυναικείο βλέμμα πρωταγωνιστεί επιχειρώντας να ξορκίσει τις διαρκείς αρνητικές σκέψεις. Εστιάζει στην τέχνη, την αισθητική,το στυλ, τη μόδα, την αγορά, τη διασκέδαση αλλά και στα επιτεύγματα και τις συναναστροφές μιας κοινωνίας δημιουργικής, παρά την ολένα πιο δύσκολη καθημερινότητα.

To διαπεραστικό γυναικείο βλέμμα πρωταγωνιστεί επιχειρώντας να ξορκίσει τις διαρκείς αρνητικές σκέψεις. Εστιάζει στην τέχνη, την αισθητική,το στυλ, τη μόδα, την αγορά, τη διασκέδαση αλλά και στα επιτεύγματα και τις συναναστροφές μιας κοινωνίας δημιουργικής, παρά την ολένα πιο δύσκολη καθημερινότητα. Το e-journal με αφετηρία την Πάτρα, μας πάει παντού "γαρνίροντας"το συμβατικό με τις πιο γοητευτικές ματαιότητες, που συνεχίζουμε να συζητάμε-και ευθαρσώς να αναζητάμε- παίρνοντας τις αναγκαίες βαθιές "ανάσες"....




Βιβή Ανδριοπούλου

Με σπουδές στην γραφιστική και θητεία στην εμπορική Πάτρα, ασχολήθηκε με τον πολύπλευρο διαδικτυακό κόσμο,τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και την προώθηση ιστοσελίδων και τα social media, παραμερίζοντας τις πιεστικές οικογενειακές υποχρεώσεις.Το πάθος της, για το design και την φωτογραφία, την οδήγησε στην δημιουργία της προσωπική της ιστοσελίδας www.JustBeee.gr, και τώρα εγκαινιάζει το Press me DOLL.


Ανδρομάχη Μπακοπούλου


Από την ιταλική φιλολογία και την κλασική μουσική, στράφηκε στην επαγγελματική δημοσιογραφία υπηρετώντας τις μεγάλες αγάπες της για την τέχνη και τη μόδα. Εργάστηκε για 20 ολόκληρα χρόνια στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ως πολιτιστική, fashion και κοσμική συντάκτρια, ρεπόρτερ και προισταμένη των εν λόγω σελίδων, ενώ διηύθυνε το περιοδικό Trip με πατρινά πρόσωπα και τα επιτεύγματά τους στο επίκεντρο.Αξιοποιώντας την παράλληλη εμπειρία της σε παντός τύπου θεάματα και διεθνή showrooms, τροφοδοτεί το Press me DOLL με την προσωπική της ματιά



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ