Nέα Μiss Universe η Ισμήνη Νταφοπούλου; - Η αδιόριστη δασκάλα είναι ο ορισμός της απόλυτης ομορφιάς! (φωτό - βίντεο)

Μπορεί οι λαμπερές εποχές των καλλιστείων να έχουν περάσει στο παρελθόν, όμως η χώρα μας συνεχίζει να στέλνει πανέμορφα κορίτσια στο εξωτερικό όπου μας εκπροσωπούν στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. 



Σε μία λιτή τελετή στο Tennis Club της Γλυφάδας έγινε ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς όπου ανάμεσα σε εννέα κορίτσια επιλέχθηκαν οι δύο καλλονές που θα μας εκπροσωπήσουν στoυς διαγωνισμούς Miss Universe και Μiss World, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.


Ο διαγωνισμός δεν διέφερε σε τίποτα από τα καλλιστεία που προβάλλονταν στην τηλεόραση κατά σειρά ετών, αφού και οι 9 φιναλίστ παρέλασαν με μαγιό και βραδινές δημιουργίες παρουσία της κριτικής επιτροπής.


Έτσι στον διαγωνισμό  Miss Universe, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 24χρονη Ισμήνη Νταφοπούλου και στον διαγωνισμό Miss World η 19χρονη Ελένη Κοκκίνου.


Ποια είναι η Ισμήνη Νταφοπούλου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe;

Η Ισμήνη Νταφοπούλου για τους ανθρώπους του χώρου της μόδας είναι ιδιαίτερα γνωστή. Το νεαρό μοντέλο έχει κατακτήσει με τη μεσογειακή ομορφιά της τις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού. Πρόσφατα ήταν το το κεντρικό πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου «Pierre Cardin» για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2013-2014. 


Το πρόσωπο της Ισμήνης φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας και γοητεύει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Η ίδια μάλιστα μοιράζεται να μυστικά της με της γυναίκες σε γνωστό διαδικτυακό site όπου δίνει απλόχερα τις συμβουλές της σε θέματα περιποίησης και ομορφιάς. 

Το 24χρονο καλλίγραμμο μοντέλο γνωρίζει πως η ομορφιά δεν είναι το μόνο εφόδιο που χρειάζεται μία γυναίκα για να επιτύχει. Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 


Λατρεύει τα παιδιά και τη δουλειά της έχει διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται αποκλειστικά με το μόντελινγκ καθώς περιμένει να διοριστεί στο δημόσιο.



















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ