Με αυτό το τσαντάκι παρακολούθησε η Μέρκελ τη νίκη των Γερμανών και εισέβαλε κρατώντας το στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει μαζί τους! (φωτό - βίντεο)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα μπορούσε να χάσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας της απέναντι στην Αργεντινή. Άλλωστε, η αγάπη της για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και έχει ουκ ολίγες φορές απαθανατιστεί στις κερκίδες γηπέδων να παρακολουθεί τα κρισιμότερα ματς.



Πάντως την παράσταση έκλεψε το τσαντάκι που κρατούσε η Γερμανίδα Καγκελάριος που ήταν σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου και στα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας!





Σε λίγες ώρες, μετά την λήξη του μεγάλου τελικού στο γήπεδο Μαρακανά, τα φώτα θα σβήσουν και τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018 στη Ρωσία.




Στα αποδυτήρια της Εθνικής Γερμανίας η Μέρκελ!


Ο Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γερμανούς Μάριο Γκέτσε δέχεται μια τρυφερή αγκαλιά από το αμόρε του Αν Κάθριν Μπρόμελ

Φυσικά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, κατά την οποία θα γίνει και η επίσημη παράδοση του... Μουντιάλ!

Τον Πρόεδρο της Ρωσίας τον υποδέχτηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Galeao του Ρίο ντε Τζανέιρο με μια μεγάλη τελετή, ενώ δίπλα του μέσα στο στάδιο Μαρακανά κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού θα βρίσκεται η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ