Γιατί κάποιες γυναίκες αποφεύγουν συστηματικά να κάνουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους; Όλη η αλήθεια!

Αρνείσαι συστηματικά να του προσφέρεις… την απόλαυση του στοματικού σεξ;

Αρνείσαι συστηματικά να του προσφέρεις… την απόλαυση του στοματικού σεξ;


Παρότι μπορεί να μην έχεις πρόβλημα γενικά με το σπορ, ίσως ευθύνεται αυτός που “σκοτώνει” την επιθυμία σου να κατέβεις εκεί.

Μήπως αυτό οφείλεται σε κάτι από τα παρακάτω;

Κάτω τις χερούκλες σου! Το μεγαλύτερο παράπονο των γυναικών όταν μιλάμε για το στοματικό sex είναι ότι ο σύντροφός τους πιέζει το κεφάλι τους προς τα κάτω. Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να μεταχειρίζονται το κεφάλι τους σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου!

Τι έγινε ρε παιδιά; Είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που θα απολαύσουν μια εντελώς απρόσμενη, αιφνιδιαστική έφοδο του σπέρματός σου στο λαιμό τους. Το ιδανικό είναι να τον ενημερώσεις ότι χρειάζεσαι μία προειδοποίηση με κάποιο τρόπο και να το κάνει με ένα σχετικά ευγενικό τρόπο για να μην βρεθείς κι εσύ προ εκπλήξεως!

Τα θέλει όλα δικά του! Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι δικαιούνται το στοματικό sex αλλά ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να το ανταποδώσουν. Λάθος! Αν δεν κατεβαίνει κι εκείνος τακτικά, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να του το κάνεις κι εσύ συχνά! Ό,τι δίνεις παίρνεις!

Περπατώ περπατώ εις το δάσος… Αν η συγκεκριμένη “περιοχή” είναι υπερβολικά τριχωτή ή ακόμα χειρότερα, έχει δυσάρεστη μυρωδιά, θα έπρεπε να κάνεις κάτι γι αυτό και να μην περιμένεις από εκείνον να το καταλάβει. Μίλησέ του για την αποτρίχωση, που όλοι κάνουν πλέον, και οδήγησέ τον εσύ στο μπάνιο, ώστε να κάνετε μαζί ντους και να είναι κι αυτός καθαρός!

Νυχτώσαμε! Αν του παίρνει πάρα πολλή ώρα να “ολοκληρώσει’,  θα θελήσεις να αποφύγεις αυτό τον τύπο μαραθώνιας πεολειχίας. Κάντου περισσότερα προκαταρκτικά πριν το στοματικό για να τον βοηθήσουν να κορυφώσει γρηγορότερα ή, αν ήδη βρίσκεσαι εκεί κάτω για αρκετή ώρα, μπορείς να εφαρμόσεις τη στάση 69… για ταυτόχρονη απόλαυση!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ