Πανηγυρική η πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή - Αφιέρωμα στον Λιάγκα, τον Κωστόπουλο και τις κυρίες τους, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το δίδυμο Σεργουλόπουλου - Μπακοδήμου! (βίντεο)

Η πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και τα πιθανά σενάρια έναρξής του συζητήθηκαν πολύ τα τελευταία 24ωρα. Τελικά, επελέγη μια... αναδρομή σε όλους όσοι βρέθηκαν στον τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega, με την κάμερα να δείχνει τις φωτογραφίες-κάδρα του καθενός στο πλατό και να ακούγεται το μουσικό σήμα των εκπομπών. Μία έναρξη που έμοιαζε λίγο με... μνημόσυνο των πεσόντων στον βωμό της τηλεθέασης και -ίσως- με ένα κρυφό μήνυμα ότι έκλεισε ένας κύκλος χρόνων, με αρχηγό του νέου κύκλου τον Μάρκο Σεφερλή. Καλή ή κακή ιδέα, ο κόσμος θα το κρίνει τελικά.

http://www.entertv.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/seferlis-cover_4.jpg?itok=NTL-kDqh

Ο τοίχος...μνημοσύνου με τις φωτογραφίες όλων των προηγούμενων παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του Mega

Ο Μάρκος Σεφερλής καλημέρισε μέσα από ένα κόκκινο κάδρο, ζήτησε φώτιση από όλους τους προηγούμενους και ευχαρίστησε το κανάλι για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Στο πλατό βρισκόταν ζωντανό κοινό και ανάμεσά του οι συντελεστές της εκπομπής που μέσω κλήρωσης βρέθηκαν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Ο ηθοποιός έκανε θεατρική εμφάνιση, κάτι που ξέρει πολύ καλά και έβαλε μέσα στον μονόλογό του τα καρφιά του: «Αυτές τις μέρες πολλά ακούστηκαν για αυτή την εκπομπή, καλά, άσχημα, άσχημα, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα... Κόσμος έφευγε, κόσμος ερχόταν, άλλους θέλαμε να τους κρατήσουμε, δεν καθόταν με τίποτε, τελικά έμεινα μόνος μου, αλλά ένας άνθρωπος δεν αισθάνεται ποτέ μόνος του όταν έχει τόσους ανθρώπους. Ακόμα και τα σαρδάμ μου τα δικαιολογεί το κοινό μου».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ