N. Ζήγρας προς Α. Τσοχατζόπουλο: «Είσαι εγκληματίας - Μίλα για να σώσεις το παιδί σου!»

Αίτημα αναστολής της ποινής της κατέθεσε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη με τις μίζες των εξοπλιστικών ο συνήγορος της Αρετής Τσοχατζοπούλου.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για την εμπλοκή της στην υπόθεση των παράνομων πληρωμών σε εξοπλιστικά προγράμματα και ζητά να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας. Είναι στη φυλακή από τον Απρίλιο του 2012.

Κατά τη διάρκεια τη σημερινής διαδικασίας και ενώ το δικαστήριο απασχολούσε η αίτηση αποφυλάκισης της Αρετής Τσοχατζόπουλου προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου με τον Νίκο Ζήγρα.

Ο Νίκος Ζήγρας απευθυνόμενος προς τον Τσοχατζόπουλο τον κάλεσε να μιλήσει για να τη σώσει, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην υπουργού.

"Ζήγρας: Μίλα για να σώσεις τη κόρη σου. Πέστα να σώσεις το παιδί σου.

Τσοχατζόπουλος: Σταμάτα επιτέλους. Έχεις τρελαθεί τελείως.

Ζήγρας: Είσαι εγκληματίας".

Αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της αναμένεται να καταθέσει στο Δικαστήριο και ο συνήγορος της Βίκης Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Νωρίτερα οι δικαστές απέρριψαν την ένσταση που είχαν υποβάλλει στο Δικαστήριο οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί - δυνάμει του άρθρου 86 παρ. 3 β του Συντάγματος - το αδίκημα για τον Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει παύσει η ποινική δίωξη μόνο ως προς το πρόσωπό του.

Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε μια εκ των δικαστών, επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ