''Καταπέλτης'' ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνέντευξη Τύπου: ''Θα πέσει η χούντα του ποδοσφαίρου όπως όλες στο παρελθόν''! (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κήρυξε αμέσως... πόλεμο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκη!

Για το πώς θα σπάσει όλο αυτό το σύστημα: «Πιστεύω πως θα το κάνει η δικαιοσύνη. Της έχω εμπιστοσύνη. Εδώ γίνεται το έλα να δεις και εκεί νομίζουν πως βρέχει ενώ τους φτύνεις. Σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν έξω»

Για το αν πιστεύει πως θα συνεχίσει να δέχεται επιθέσεις ο ίδιος και αν αυτό σχετίζεται με την ΑΕΚ: "Εγώ πριν ασχοληθώ με την ΑΕΚ δεν δεχόμουν επιθέσεις. Κάποιοι έφτασαν στοπ διεστραμμένο μυαλό τους να θέλουν την ΑΕΚ θυγατρική και δεν τους αρέσει τώρα αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε.

Βάζω πάνω από το οπαδικό το ποδόσφαιρο. Θέλω η τωρινή μου επιστροφή να συνδυαστεί με το να ξαναφτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι παλιομοδίτες. Τι νι να μου πουν εμένα. Εγώ τα έκανα αυτά πριν από 40 χρόνια. Μπούληδες είναι. Μαμά είπανε 20 χρονών. Δεν τον βλέπετε; Βγαίνει στα κανάλια και γυαλίζει το μάτι του".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ολοκλήρωσε με τις τοποθετήσεις του και πλέον, καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

"Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει να του πω την άποψή μου. Μου είπε πως ακυρώθηκε η κλήση μου. Θα πω ένα περιληπτικό για αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Μήπως ξέρετε ποιος έκανε την επιθεση στο καφέ του Τζαβέλλα, του παίκτη του ΠΑΟΚ;"

"Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού."

"Οι μισές ομάδες στη Σούπερ Λίγκα δεν θα έπρεπε να παίζουν. Είναι στο άρμα και δεν πληρώνουν τίποτα, στο τσάμπα."

"Να ξέρετε ότι όλες οι Χούντες κάποτε πέφτουν. Καμία Χούντα στον πλανήτη δεν έχει μείνει για πάντα. Έτσι θα πέσει και αυτή, όσο ισχυρή και αν είναι."

"Μια ωραία ιστορία είναι το θέμα του κ. Ζωγράφου. Δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνο από απόκρυψη. Εγώ τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια και μου είπε να μείνω ήσυχος.

Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα: "βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες". Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε.

Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές, δεν έχουμε παράπονο, άρα ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία; Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε με την συγκεκριμένη περίπτωση."

"Τρελάθηκαν όταν άκουσαν πως θα κάνουμε νέο γήπεδο. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκαν πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ."

"Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα όταν σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της και γι’ αυτό φοβούνται. Θα τους πάρει μαζί τους. Κάποτε θα αναφερθώ και σε δημοσιογράφους επώνυμα."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ