Παναθηναϊκός: Στο αεροδρόμιο οι οπαδοί, αν έρθει ο Ούγκο Αλμέιδα - Στη λίστα και ο Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο!

Κορυφώνεται η αναζήτηση σέντερ φορ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε χθες από το εξωτερικό όπου παρακολούθησε παίκτη κι ενημέρωσε σχετικά τον Τάκη Φύσσα και τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ τις επόμενες μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα μεταβεί εκ νέου εκτός Ελλάδας.

Σίγουρα στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Από την Ιταλία προέκυψε το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα, του 30χρονου Πορτογάλου φορ που ανήκει στην Τσεζένα αλλά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Πρόκειται με παίκτη με χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο τριφύλλι, καθώς είναι κλασικός επιθετικός περιοχής και υψηλόσωμος (1,91μ.). Έχει παίξει σε Πόρτο, Λεϊρία, Μποαβίστα, Βέρντερ και Μπεσίκτας, ενώ η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Ο διεθνής άσος (56 συμμετοχές και 19 γκολ με την Πορτογαλία) έχει φέτος μόλις έξι συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει, στην Ιταλία.

Πέρα από σέντερ φορ, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν και στόπερ, με χαρακτηριστικά του τη δύναμη και την ταχύτητα, καθώς ειδικά το δεύτερο στοιχείο φαίνεται πως δεν υπάρχει στον επιθυμητό βαθμό από τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ