Γ. Λιάγκας εξοργισμένος που τον έκαναν διάδοχο του Γ. Παπαδάκη: ''Καλά μας λένε αλήτες, ρουφιάνους τους δημοσιογράφους αι στο δι@ολο''!

Ποιος έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του; Άρχισε να βρίζει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Δείτε το βίντεο

 

Ποιος είδε το Γιώργο Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που συμπεριελάμβανε δηλώσεις του δημοσιογράφου και συναδέλφου του στον Ant1 Γιώργου Παπαδάκη.

Ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης του Ant1 έγινε έξαλλος όταν η ρεπόρτερ που έπαιρνε τις δηλώσεις του Γ. Παπαδάκη, τον ρώτησε πως απαντά στη δήλωση του Γ. Λιάγκα ότι θέλει να τον αντικαταστήσει όταν αποσυρθεί από την τηλεόραση.
Η ερώτηση έκανε πυρ και μανία τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει δηλώσει ότι θέλει να πάρει τα ηνία της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ant1, εφόσον αποσυρθεί ο Παπαδάκης.

Αποκάλεσε τη δημοσιογράφο άθλια, αμόρφωτη και άρχισε να καταφέρεται εναντίον "κάθε βλάκα" στα site που γράφει ανακρίβειες "για να κάνει 3 κλικ παραπάνω".

"Έγραψε ένας άλλος μ@λ@κας, πριν από ένα μήνα, σε ένα site, ότι εγώ πήγα στα στελέχη του Ant1 και αυτοπροτάθηκε όταν φύγει ο Παπαδάκης να μπω εγώ στη θέση του", είπε ο Γιώργος Λιάγκας εκτιμώντας ότι κάποιος προφανώς θέλει να δημιουργήσει εσωτερικό θέμα στο σταθμό.
"Άι στο δι@@λο!" φώναζε σε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής, ενώ η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ