Καρολίνα Παρθένη: Η ''παραμυθένια'' ζωή και ο λαμπερός γάμος της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου!

 H Kαρολίνα Παρθένη είναι η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη.

Είναι όμορφη και δυναμική όπως η μητέρα της αλλά όπως λένε αυτοί που την ξέρουν καλά έχει τη δική της προσωπικότητα.

Σήμερα η Καρολίνα έγινε μητέρα και χάρισε στην Γιάννα Αγγελοπούλου μια υπέροχη εγγονή γεμίζοντάς χαρά. Παντρεύτηκε τον Σεμπτέμβριο του 2013, τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο, η οικογένεια του οποίου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Νότια Αφρική. Στην Ελλάδα κινητοποιήθηκε σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και σε επενδύσεις σε ακίνητα στο Σούνιο, την Κηφισιά και την Αράχοβα.   

Ο έρωτας και ο λαμπερός γάμος

Η Καρολίνα και ο Βασίλης ήταν ζευγάρι για περίπου δέκα χρόνια, πριν αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους πέρσι τον Σεμπτέμβριο,  σε έναν υπέρλαμπρο γάμο στο Λονδίνο.

Φωτογραφία του ζευγαριού το 2005. Πηγή φωτό: facebook 

To ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εκκλησία μέσα και έξω ήταν στολισμένη με παιώνιες. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της, δημιουργία Elie Saab, ενώ η Γιάννα Αγγελοπούλου ξεχώρισε, φορώντας ένα λιλά φόρεμα Jean Paul Gautier στο γάμο.Στη δεξίωση έβαλε μια κόκκινη τουαλέτα Elie Saab. Στην εκκλησία τη συνόδεψε η μητέρα της αλλά και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και όπως λένε, εκείνος δεν την ξεχωρίζει από τους γιους του

Η Καρολίνα έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί με επιτυχία στην Alpha Bank στην ελβετική τράπεζα Credit Suisse και από τον Μάρτιο στο Apriori Capital Partners.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ