Χριστούγεννα στο σινεμά με τη Grace Kelly ή τον Αστερίξ & άλλες 5 για τη γιορτινή κινηματογραφική εβδομάδα!

Οι χριστουγεννιάτικες βραδιές μετά το γιορτινό τραπέζι είναι ιδανικές για να απολαύσετε την ταινία που προτιμάτε στη σκοτεινή αίθουσα.

Επτά νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων. Διαλέξτε αυτήν της αρεσκείας σας και Καλά Χριστούγεννα!

Η Γκρέις του Μονακό 

Η αληθινή ιστορία της Grace Kelly, η οποία έγινε η Πριγκίπισσα Grace του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Rainier το 1956. Στο ρόλο της πριγκίπισσας η Νικόλ Κίντμαν.
 

Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών 

Το Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα πρoβληθεί σε 3D. Ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς “Pilote” και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά.
 

Ο Έβδομος Γιος 

18oς αιώνας. Ο πόλεμος μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων μαίνεται… Ο μοναδικός πολέμιος του Κακού, ο δάσκαλος Γκρέγκορι (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες), ικανότατος κυνηγός μαγισσών, φυλακίζει, μαζί με τον τελευταίο μαθητευόμενό του, την πανίσχυρη Μάγισσα Μητέρα Μάλκιν (στο ρόλο η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Τζούλιαν Μουρ).
 

Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας 

Η τελευταία ταινία του σπουδαίου γάλλου δημιουργού Αλέν Ρενέ είναι μια τρυφερή κωμωδία, βασισμένη στο θεατρικό έργο Life of Riley. Αυτή είναι και η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά θεατρικού έργου του Άλαν Έικμπορν μετά τα «Smoking/No Smoking» και «Coeurs». Το «Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας» παρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2014, όπου και κατέκτησε την Αργυρή Άρκτο, Βραβείο Alfred Bauer. 
 

Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ παρέα με το σκηνοθέτη Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατελείωτο κινηματογραφικό μεταμεσονύκτιο χάος, στην τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών, «Μια Νύχτα στο Μουσείο». Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Ζερβέ θα έρθουν κοντά μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.
 

Ορφανά/Bekas

Μια ιστορία για δυο άστεγα ορφανά αγόρια (Zana, 7) και (Dana, 10) που προσπαθούν οριακά να επιβιώσουν στο Κουρδιστάν του 1990.
 

Το Μονοπάτι του Θανάτου

Βασισμένη στη best seller σειρά μυθιστορημάτων του μετρ ιστοριών θρίλερ και μυστηρίου, Λόρενς Μπλοκ, η ταινία «A Walk Among the Tombstones» εστιάζει στη ζωή ενός πρώην αστυνομικού, του Ματ Σκάντερ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ