Την αποβολή του ΟΦΗ από τη Super League ζητά ο Παναθηναϊκός!

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε κατά της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ ΟΦΗ. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή την Τρίτη πριν από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ (14:00), όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία) για αποβολή των Κρητικών από το πρωτάθλημα!

Επίσης εκπροσώπηση υπήρχε για την διοργανώτρια αρχή, αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές, τους Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα, στους οποίους οφείλει χρήματα ο ΟΦΗ. 

Από την πλευρά των Κρητικών το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης και από πλευράς διοίκησης επίσης οι κ.κ. Μαχλάς, Φασομυτάκης και Βλαχάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός. 

Επίσης εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της αραβικής εταιρείας «Royal Group Holdings», Δημήτρης Αποστολάκης, που ανέφερε πως το ενδιαφέρον από το Κατάρ είναι υπαρκτό, υπάρχει εγγυητική ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά απαιτείται παράταση στη διαδικασία.

Αν ο ΟΦΗ δεν αποσύρει την αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, τότε η Σούπερ Λιγκ έχει αποφασίσει να μην ορίσει παιχνίδια της ομάδας και εφόσον αυτό συμβεί για τρία διαδοχικά ματς, θα έχει την ίδια τύχη με τη Νίκη Βόλου και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα 2014-2015.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ