Πώς θα γίνει η η διαδικτυακή συνέντευξη του Α.Τσίπρα στο Twitter - Live συζήτηση με τους πολίτες

Λίγες ημέρες πριν οι πολίτες κληθούν στις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους καλεί στο Twitter για μια διαδικτυακή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας θα απαντά ζωντανά σε όλα τα ερωτήματά τους. 

Σήμερα στις 8 το βράδυ λοιπόν οι πολίτες καλούνται να του θέσουν τα ερωτήματά τους, με τον κ. Τσίπρα να συζητά μαζί τους μέσω μια διαδικασίας σύγχρονου «διαδικτυακού διαλόγου». 

Συγκεκριμένα, οι πολίτες για κάνουν τις ερωτήσεις τους θα χρησιμοποιούν ένα hashtag, το οποίο θα ανακοινωθεί δύο ώρες πριν την έναρξη της συνέντευξης, στις 6 το απόγευμα, και ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντά σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση που θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα της «Αυγής» - avgi.gr. 

Τη συζήτηση θα συντονίζουν πολίτες γνωστοί από τη δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κασι τα blogs , ενώ τις ερωτήσεις που θα καταφθάνουν μέσω twitter θα ομαδοποιεί και θα μεταφέρει στον Αλέξη Τσίπρα ομάδα πολιτών διαφορετικών πολιτικών απόψεων που έχουν προσκληθεί από την «Αυγή» ειδικά γι' αυτή τη διαδικτυακή συνέντευξη. 

H ομάδα αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

Η παραπάνω ομάδα θα αρχίσει να συγκεντρώνει τις ερωτήσεις που θα καταφθάνουν, να τις ταξινομεί ανά κατηγορίες (πχ. οικονομικού ενδιαφέροντος, ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κτλ) και να επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα ερωτήματα για λόγους τεχνικούς και πρακτικούς θα συγκεντρώνονται μέσω twitter και μόνο. 

Η συνέντευξη θα διαρκέσει μέχρι τις 9.15 μ.μ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ