Ημέρα χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγες ώρες πριν τα τελικά αποτελέσματα - Τα μεζεδάκια, το κρασάκι και τα προγνωστικά!

Λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και αφού έκλεισε η «αυλαία» της προεκλογικής εκστρατείας οι πολιτικοί αρχηγοί δίνουν σήμερα το μεσημέρι το παραδοσιακό τους ραντεβού για χαλαρή κουβέντα, φαγητό και κρασί με δημοσιογράφους ή στελέχη του κόμματός τους.
 

Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι ο επικεφαλής της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.


Την ίδια ώρα, στο εστιατόριο «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί τους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


Στη μια το μεσημέρι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντήσει στελέχη και υποψηφίους του κόμματος στο εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην Κάλυμνο και θα συνομιλήσει με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τις έντεκα το πρωί θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή, για χαλαρή κουβέντα και καφέ με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος.


Παραδοσιακό τραπέζι, στις δύο το μεσημέρι στο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο, θα παραθέσει στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», Φώτης Κουβέλης.


Επίσης, στη μία το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στο ουζερί «Τράτα» με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ