Σκληρές εικόνες - Η στιγμή που ο ταύρος γδύνει και χτυπάει με μανία 20χρονο τουρίστα! (φωτό - βίντεο)

Άγρια επίθεση από έναν ταύρο δέχθηκε ένας 20χρονος Αμερικανός στην Ισπανία, που επισκέφθηκε τη χώρα στα πλαίσια του τετραήμερου φεστιβάλ ταυρομαχίας που διοργανώθηκε στην πόλη Σαλαμάνκα το Σαββατοκύριακο.

Ο νεαρός Μπέντζαμιν Μίλερ υπέστη πολλαπλά τραύματα από τα καρφώματα του ταύρου στην περιοχή των μηρών και των ραχιαίων και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση. Πλέον αναρρώνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Μάλιστα, ένα από τα τραύματά του είχε μήκος σαράντα εκατοστά, η μεγαλύτερη πληγή που είχε δει ποτέ ο χειρουργός, ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Στις εικόνες φαίνεται ο νεαρός στο έδαφος την ώρα που δέχεται την επίθεση να σφαδάζει από τον πόνο, ενώ σε άλλες φαίνεται να έχει αναποδογυριστεί στον αέρα από τον ταύρο.

Ο Μίλερ δεν ήταν ο μοναδικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Δύο ακόμη άνδρες έπεσαν θύματα των ταύρων. Πρόκειται για ένα 46χρονο Σκωτσέζο και ένα 31χρονο Ισπανό.

Αυτού του είδους τα φεστιβάλ είναι πολύ συχνά στην Ισπανία, και προσελκύουν χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, τόσο οι επικριτές όσο και οι υποστηρικτές τους συμφωνούν ότι είναι πολύ επικίνδυνα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ