Story: Η συγκινητική ιστορία του Σέιν Μπάρκο - Η αρρώστια που δεν στάθηκε εμπόδιο για να έχει μια φυσιολογική ζωή! (Φωτό)

Η ιστορία του 22χρονου Σέιν Μπάρκο δε θα ακουστεί ξένη στα αυτιά κανενός.. Ποιος άλλωστε θα πίστευε πως ένας νέος σε αναπηρική καρέκλα θα είχε ποτέ το δικαίωμα να ερωτευτεί και να ζήσει σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος; Μάλλον ελάχιστοι. Ανάμεσα σε αυτούς και η κοπέλα του, Άννα Ρεϊνάλντα.

Ο Μπάρκο πάσχει από, μια γενετική ασθένεια που επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό και τα νεύρα, οδηγώντας σε απώλεια μυϊκής μάζας και αδυναμία. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως να ερωτευτεί και να αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση με την κοπέλα του, Άννα την οποία όμως, όσοι τους βλέπουν μαζί, περνούν για νοσοκόμα ή –στην καλύτερη περίπτωση- για αδερφή του.

Ο νεαρός που ασχολείται με την αρθρογραφία και τη συγγραφή βιβλίων εξέφρασε τα συναισθήματά του... για όλα αυτά που βιώνει στο πλευρό της αγαπημένης του μέσω του προσωπικού του blog «Laughing at My Nightmare».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως τον στεναχωρούσε το γεγονός πως κανείς δεν τον θεωρούσε ικανό να έχει στο πλευρό του μια τόσο όμορφη κοπέλα και πως οι δυο τους προσπάθησαν πολύ να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα σχόλια του κόσμου χιουμοριστικά.


«Αν δεις έξω έναν άντρα και μία γυναίκα να γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο, το πρώτο που θα σκεφτείς είναι πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Αυτό δε συμβαίνει όταν στη μέση μπαίνει ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Μας ρωτούν συχνά αν η Άννα είναι νοσοκόμα μου και σοκάρονται μόλις τους πούμε πως είμαστε μαζί.

Αυτό που ο κόσμος δε μπορεί να καταλάβει είναι πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν επηρεάζει την προσωπική μου δραστηριότητα. Έχουμε κανονικά επαφές!

Είμαστε ένα ζευγάρι όπως όλα τα άλλα. Είμαι αρκετά αδύναμος για να τη σηκώσω στους ώμους μου ή για να οδηγήσω, όμως τα βρίσκουμε κάπου στη μέση και περνάμε πολύ καλά μαζί. Μπορεί στα μάτια τρίτων να είμαστε ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, οι δυο μας όμως νιώθουμε πως ζούμε το τέλειο και αυτό μας αρκεί».

Ο 22χρονος τόνισε μάλιστα πως η αγαπημένη του πλέον έχει καταφέρει να απαντάει χιουμοριστικά στους περίεργους και σε όσους εμμένουν στα κακεντρεχή σχόλια. «Είναι ο μπαμπάς μου», απαντά η Άννα. Όσο για τον ίδιο; «Την πληρώνω για να με κάνει παρέα», λέει χαμογελώντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ