''50 Αποχρώσεις του Γκρι'' - Δείτε την άποψη της ψυχιάτρου για την ταινία που έχει προκαλέσει φρενίτιδα! (βίντεο)

Μετά το ντελίριο του κόσμου, ο οποίος πυρπολείται ασταμάτητα τον τελευταίο χρόνο και θα συνεχίσει να πυρπολείται μέχρι να φύγει από τη μόδα και το τελευταίο sequel του 50 Shades of Grey, ήρθαμε εμείς να… σας προσγειώσουμε.

Μπορεί η ταινία ούτως ή άλλως να απέσπασε πολύ κακές κριτικές, παραμένει όμως εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθείς μακριά από τις κινηματογραφικές αίθουσες όταν ακους να σου λένε «Μην πας να τη δεις!»… Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την αντίστροφη επίδραση κάθε απαγόρευσης…

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα άρθρα που έπεσαν μπροστά μου αναφορικά με τη συγκεκριμένη παραγωγή, για το πόσο ανεπαρκής είναι η Ντακότα Τζόνσον στη θέση της Αναστασία, για την τεράστια απόκλιση περιεχομένου που υπάρχει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου, για το ότι ο Τζέιμι Ντόρναν «παραήταν γλυκούλης για ένα τόσο αυστηρό ρόλο», μου τράβηξε την προσοχή το εξής δημοσίευμα στο site yournewswire.com, με τίτλο «Do NOT See Fifty Shades Of Grey, Psychiatrist Warns» (ΜΗ δείτε τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, προειδοποιεί Ψυχίατρος).
Η Ψυχίατρος, με το όνομα Μίριαμ Γκρόσμαν, καταθέτει μια σειρά επεξηγήσεεων – προειδοποιήσεων προς τη νεότερη γενιά θεατών, προκειμένου να τους πείσει να αντισταθούν στο κύμα μάρκετινγκ του 50 Shades, και να μην πατήσουν το πόδι τους στο Σινεμά…

Μεταξύ άλλων λοιπόν, υποστηρίζει:
Δεν υπάρχει τίποτα το γκρι σε όλη αυτή την ιστορία – όλα είναι μαύρα!
Η πείρα μου, με δίδαξε πως οι νέοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν την πραγματική αγάπη. Κάνουν φτωχές επιλογές και καταλήγουν στον πόνο.
Δεν θέλω να δω νέους να υποφέρουν όπως οι ασθενείς μου, που με επισκέπτονται στο γραφείο μου. Σας προειδοποιώ, η ταινία αυτή περιέχει τοξικά μηνύματα, καμουφλαρισμένα.

Μην πέσετε στην παγίδα – κυκλοφόρησε στο σινεμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να νομίσετε πως πρόκειται περί ρομάντζου! Στην ουσία περιγράφει μια αρρωστημένη, επικίνδυνη σχέση, καθιερωμένη μέσα από σωματική και ψυχολογική βία.
Μπορεί να μοιάζει θελκτική ιστορία, με ελκυστικότατους πρωταγωνιστές, γκλαμουριά, πανάκριβα δώρα, εκδρομές με προσωπικά jet, μουσική υπόκρουση από την Beyoncé – Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ