Η άγνωστη συνάντηση Ζαγορίτη- Λυκουρέντζου: Τι συζήτησαν οι δυο πρώην Γεν. Γραμματείς του Κώστα Καραμανλή‏

Μία συνάντηση που κρατήθηκε μυστική , φέρνουν σήμερα στο φως τα parapolitika.gr που αποτυπώνει τα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο της κεντροδεξιάς. 

Δύο πρώην γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας, με άμεση αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, συναντήθηκαν χτες το μεσημέρι στο Χίλτον. Ο Λευτέρης Ζαγορίτης με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο τα είπαν για πάνω από δύο ώρες, αφού ο προγραμματισμένος καφές κράτησε περισσότερο από όσο υπολόγιζαν. 

Τα δύο έμπειρα στελέχη εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το μέλλον της παράταξης και είπαν πως πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα, καθώς η δυνατή αντιπολίτευση είναι σημαντική για την ίδια την ισορροπία της δημοκρατίας. Στο τραπέζι κεντρικό ρόλο είχε το όνομα του Κώστα Καραμανλή, όπου και οι δύο συμφώνησαν πως είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για την χώρα και όχι μόνο για την παράταξη. 

Λυκουρέντζος και Ζαγορίτης ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ συμφώνησαν πως θα είναι παρόντες στην μάχη που θα δώσει η παράταξη το αμέσως επόμενο διάστημα, που όπως είπαν θα πρέπει να βασίζεται στην ελπίδα και όχι στον φόβο που επένδυσε η σημερινή Νέα Δημοκρατία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ