I do! Να ποιοι είναι οι 10 πιο ρομαντικοί προορισμοί για προτάσεις γάμου - Αν κάνει κράτηση για εκεί, να είστε έτοιμοι για όλα!

Ετοιμάστε βαλίτσες και... καλά στέφανα!

Νέα Υόρκη
ΗΠΑ


Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για πρόταση γάμου.

Ανάμεσα στα προφανή κατάλληλα μέρη, όπως το Empire State Building και το Central Park, υπάρχουν και κάποιες άλλες μη συμβατικές περιοχές, όπως το Rose Center for Earth and Space.

Μαλδίβες
Ινδικός Ωκεανός


Ψιλή άμμος και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά είναι το σήμα κατατεθέν των Μαλδίβων, που αποτελούν το τέλειο σημείο για πρόταση γάμου.

Φανταστείτε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο ξαπλωμένους στην παραλία καθώς ο ήλιος δύει, και τον ενθουσιασμό της αγαπημένης σας, όταν της δείξετε το δαχτυλίδι.

Παρίσι
Γαλλία


Το Παρίσι είναι ένας κλασικός ρομαντικός προορισμός, με ένα μαγευτικό τοπίο, που θα λειτουργήσει ως φόντο για την πρότασή σας.

Φανταστείτε τη θέα στο Παρίσι από τον Πύργο του Άιφελ και την έκφραση στο πρόσωπο της συντρόφου σας, όταν γονατίσετε μπροστά της.

Λας Βέγκας
ΗΠΑ


Το Λας Βέγκας είναι εδώ και πολλά χρόνια δημοφιλές για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε σχέση με το γάμο.

Με μια λογική αμοιβή, ακόμη και ο Elvis θα δεχόταν να σας παντρευτεί! Για κάποιο χρονικό διάστημα το Sin City ήταν το ιδανικό μέρος για πρόταση γάμου, αλλά τα τελευταία χρόνια η πόλη προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από κατάλληλα μέρη. Κάντε την πρόταση και ετοιμαστείτε για τον γάμο σας, που μπορεί να γίνει ακόμα και την ίδια μέρα!

Ινδία
Ασία


Η Ινδία είναι ζωντανή και δυναμική, με έναν πολιτισμό με πλούσια ιστορία.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπλακεί στη θετική διάθεση της χώρας, η οποία θα διαμορφώσει το ιδανικό σκηνικό για κάθε ρομαντική πρόταση.

Βενετία
Ιταλία


Γεμάτη κομψότητα και γοητεία, η Βενετία έχει φιλοξενήσει αμέτρητα ζευγάρια που έχουν πάρει τη μεγάλη απόφαση στις γραφικές γειτονιές της.

Διακηρύξτε την αγάπη σας στην πλατεία του Αγίου Μάρκου ή για να ξεφύγετε από την πολυκοσμία, στα βουνά των Δολομιτών. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, εσείς και η σύντροφός σας θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές.

Λονδίνο
Αγγλία


Είτε από την κορυφή του London Eye ή σε ένα από τα ρομαντικά εστιατόρια της πόλης, το Λονδίνο προσφέρει μια σειρά από όμορφα και συναρπαστικά μέρη για να επισημοποιήσετε την αγάπη σας.

Είτε θελήσετε μια πιο ιδιωτική στιγμή, είτε κάτι πιο εντυπωσιακό, η πόλη θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Ιαπωνία
Ασία


Τα τελευταία χρόνια, η Ιαπωνία έχει γίνει ένας προορισμός που ευνοείται από ρομαντικά ζευγάρια.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο από μια πρόταση γάμου στην κορυφή του βουνού Fuji; Για περισσότερη ρομαντική ατμόσφαιρα, φροντίστε να την επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της άνοιξης, όταν όλη η χώρα έχει πλημμυρίσει από έντονα χρώματα και ανθισμένα λουλούδια.

Σαν Φρανσίσκο
ΗΠΑ


Ελκυστικό σε μοντέρνα ζευγάρια, το Σαν Φρανσίσκο θα μπορούσε να είναι ένας κορυφαίος υποψήφιος προορισμός για εσάς και τη σύντροφό σας.

Κάντε την πρόταση γάμου στην κορυφή του Intercontinental Mark Hopkins Hotel στο lounge του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου, όπου η εκπληκτική θέα θα μαγέψει και τους δυο σας. Ή ακόμα στο Golden Gate Park, το διάσημο ορόσημο της πόλης.

Νότια Αφρική
Αφρική


Η Νότια Αφρική είναι φορτωμένη με ρομαντισμό και περιπέτεια, καθιστώντας την ένα θαυμάσιο προορισμό για να δηλώσετε την αιώνια αγάπη σας.

Διοργανώστε με την αγαπημένη σας ένα σαφάρι και να συνδυάστε την πρότασή σας με θέα το «Big Five», με αποτέλεσμα μια αξέχαστη εμπειρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ