Γ. Μπαλάφας: ''Ο Ντάισελμπλουμ είναι ένας περαστικούλης: ποιος θα τον θυμάται σε δύο χρόνια;''

Στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

«Η Ελλάδα είναι αιώνια σε τελευταία ανάλυση ο κ. Ντάισελμπλουμ είναι ένας περαστικούλης, χθες ήταν αύριο δεν θα είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει, ποιος θα τον θυμάται σε δύο χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm.
«Εμείς θα έχουμε τις θέσεις μας, είμαστε κόμμα ευρωπαϊκής κατευθύνσεως θέλουμε η Ελλάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες μέσα στο ευρωΣτο ευρώ όμως και στην ευρωζώνη που θα είμαστε ως συνιδιοκτήτες όχι ως ένοικοι», τόνισε ο βουλευτής σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του Eurogroup ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Αναφορικά με τα τεχνικά κλιμάκια, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι «προφανώς θα συζητηθούν πλευρές τεχνικές των ήδη πολιτικών κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από κοινού και από την πλευρά των δανειστών σε συνεννόηση και με την ελληνική πλευρά».
Ερωτηθείς σχετικά με το ανεπίσημο αίτημα των Γερμανών για απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη, απάντησε: «Μια αξιοπρεπή στάση, συνετή και αποφασιστική από την μεριά της ελληνικής κυβέρνησης είναι η καλύτερη συνταγή αντιμετώπισης των όποιων εκβιασμών, απειλών, ύβρεων με την πολιτική ή την όποια έννοια του όρου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ