«Σπέτσαθλον»: ο πρώτος αγώνας τριάθλου με κολύμπι ποδήλατο και τρέξιμο στις μαγευτικές Σπέτσες είναι γεγονός- αυτό το Σάββατο 27-4

Το πρώτο Spetsathlon είναι γεγονός και θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο πανέμορφο, και ιδανικό για αθλητικά δρώμενα, νησί των Σπετσών.


Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή του Spetsathlon και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η οποία χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από τις διεθνείς διοργανώσεις, παρέχει τα εχέγγυα για έναν άψογο από κάθε άποψη αγώνα, οι διαδικασίες του οποίου θα ελέγχονται από τρεις διεθνώς πιστοποιημένους κριτές της Ομοσπονδίας.



Info: Παρότι το οδόστρωμα είναι εξαιρετικό, στα πρώτα 2 με 3 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση, υπάρχουν μερικά σημεία με πρόβλημα καθώς η κίνηση γίνεται εντός του παραδοσιακού οικισμού. Για το λόγο αυτό  οι αναβάτες να προτιμήσουν τη χρήση road bike και όχι time trial bike



Αποτελείται από δύο διαδρομές:

-Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ.τρέξιμο)
-Spetses Triathlon Endurance  (1500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο) ατομικά ή με τη μορφή σκυταλοδρομίας)  

Οι διαδρομές του Spetsathlon:







Το Spetsathlon τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Οι Σπέτσες αποτελούν ιδανικό τόπο για τη διεξαγωγή Τριάθλου. Το φυσικό κάλλος της διαδρομής, και το γεγονός ότι οι αθλητές τρέχουν παράλληλα με τη θάλασσα και τα πεύκα, βελτιώνει την εμπειρία των συμμετεχόντων στο Spetsathlon.

Χρυσός χορηγός: Lucozade
Υποστηρικτής: Holmes Place
Αθλοθέτης: Στέλιος Αθηνιωτάκης-κατάστημα Σπετσών
Ιατρική υποστήριξη αθλητών: Ορθοβιοτική

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ