Τένις: Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ στο Μαιάμι & διαρκής πτώση - Αιτία ο κύριος Φερνάντο Βερντάσκο!

Σε διαρκή αγωνιστική πτώση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος γνώρισε δεύτερη συνεχή ήττα από τον συμπατριώτη του Φερνάντο Βερντάσκο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Masters 1000. 
 

Ο Ισπανός τενίστας ολοκλήρωσε λοιπόν πρόωρα τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Φλόριντα, το οποίο θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο «κρυφός καημός» του σπουδαίου αθλητή. Ο Ναδάλ δεν κατόρθωσε να περιορίσει την επιθετικότητα του Βερντάσκο, ο οποίος ήταν ανώτερος και νίκησε δίκαια με 2-1 (6-4, 2-6, 6-3) για να βρεθεί στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. 

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση έδωσε ο Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος σημείωσε την 21η νίκη στη φετινή σεζόν επικρατώντας του πολύ φορμαρισμένου Μπέρναρντ Τόμιτς με 2-1 (6-7, 7-6, 6-1), αφού κατόρθωσε να σώσει τέσσερα match points του Αυστραλού στο 2ο σετ.
Αντίθετα, μία ημέρα μετά τον εορτασμό των 30ων γενεθλίων του ο Στάνισλας Βαβρίνκα γνώρισε άλλη μία ήττα για φέτος, καθώς με τα πολλά αβίαστα λάθη του έχασε τις περισσότερες κρίσιμες μπάλες απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό.

Έτσι λοιπόν, μετά το Indian Wells ο Ελβετός αποκλείστηκε νωρίς και από το δεύτερο συνεχόμενο Masters της σεζόν μετά την ήττα του με 0-2 (6-6, 6-7) από τον Γάλλο τενίστα. 

Στις Γυναίκες, η Σαμπίν Λιζίσκι κατέγραψε ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση αποκλείοντας το νούμερο 5 του ταμπλό, Άννα Ιβάνοβιτς, της οποίας επιβλήθηκε ύστερα από συναρπαστικό αγώνα με 2-0 (7-6, 7-5) και προκρίθηκε στις «16».
Εκεί θα βρει απέναντί της την Ιταλίδα Σάρα Εράνι, η οποία νίκησε με ανατροπή (4-6, 6-4, 6-1) την Ισπανίδα Γκάρμπιν Μουγκουρούθα Μπλάνκο.
Η Σερένα Γουίλιαμς, από την πλευρά της, έκανε... προπόνηση απέναντι στη 15χρονη συμπατριώτισσά της από το Σαν Φρανσίσκο, Σίσι Μπέλις, την οποία νίκησε 2-0 (6-1, 6-1) σε 41 λεπτά αγώνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ