Cooking Emergency: Τι να κάνετε αν σας έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό για να μην το καταλάβει κανείς!
Χρησιμοποιήστε το σωτήριο αυτό tip και...''ούτε γάτα, ούτε ζημιά''!
9 Απριλίου 2015 - 6:04 μμ
Αν πιστεύετε ότι ρίξατε στο φαγητό σας μεγαλύτερη ποσότητα πιπεριού -και γενικότερα μπαχαρικών- από όση θα έπρεπε, μπορείτε να μειώσετε την έντασή τους προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά. Αφήστε το να πάρει 1-2 βράσεις και στη συνέχεια βγάλτε την κατσαρόλα από το μάτι.
Πηγή: Vita.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
9 Δεκεμβρίου 2024
10 Δεκεμβρίου 2024