Για πρώτη φορά οι φωτογραφίες του μυστικού γάμου της Μπιγιονσέ - τις αποκάλυψε για την 8η επέτειο τους ο Jay Ζ!

Όλοι μιλάνε για τον χωρισμό τους και τον περιμένουν. Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z, όμως, γιορτάζουν την 7η επέτειο, με τον ράπερ να αποκαλύπτει τη μυστική τελετή.
 

Ο κύριος και η κυρία Κάρτερ, δηλαδή ο Jay Z και η Μπιγιονσέ γιορτάζουν την έβδομη επέτειο του γάμου τους. Μέσα σε θύελλα σχολίων και δημοσιευμάτων- συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης βιβλίου που υποστηρίζει τον άσχημο έγγαμο βίο τους-,  ότι ο γάμος τους είναι «τελειωμένος» και το διαζύγιο πολύ κοντά, αυτοί κάνουν διακοπές στη Χαβάη για να γιορτάσουν τη «μεγάλη μέρα».

Πίσω τώρα στο 2008, στις 4 Απριλίου, όταν η Μπιγιονσέ και ο Jay Z έκαναν τον μυστικό τους γάμο στο Scarsdale, στη Νέα Υόρκη, κρατώντας μακριά από τα φώτα τις πολύτιμες προσωπικές στιγμές τους. Το βίντεο από την ώρα της ανταλλαγής των όρκων τους,που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια της κοινής περιοδείας τους On The Run, ήρθε η ώρα να το δει όλος ο κόσμος.

Στον γάμο είχαν παρευρεθεί μόνο 40 άτομα, ανάμεσά τους και η αδελφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ Νόουλς. Ακόμα κι όταν μαθεύτηκε ότι είχε πραγματοποιηθεί η τελετή, έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, ο Jay Z κάθε φορά που του έδιναν συγχαρητήρια έλεγε: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε»!

Στο βίντεο, φαίνεται η Μπιγιονσέ που φοράει ένα παραδοσιακό νυφικό με πέπλο, ενώ ο Jay Z το κλασσικό σμόκιν του γαμπρού.

Η ανταλλαγή όρκων, το τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι που πέρασε στο δάχτυλό της και έπειτα οι δυο τους να περπατάνε χέρι χέρι στο διάδρομο ενώ οι καλεσμένοι τους, τους έραιναν με πέταλα λουλουδιών, η αίθουσα που είναι διακοσμημένη με κρυστάλλους και οι καλεσμένοι ντυμένοι αποκλειστικά με άσπρο και μαύρο είναι αυτά που βλέπει κάποιος στο βίντεο.

Η αποκάλυψη του νυφικού της Μπιγιονσέ είχε γίνει τρία χρόνια μετά τον γάμο της, όταν το χρησιμοποίησε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, το I Was Here.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ