Αυτή η γιαγιά 86 ετών είναι από άλλο ανέκδοτο: Γδύνεται & καταπλήσσει τους χιλιάδες followers της στο instagram!

Στην αρχή ήταν τα plus size μοντέλα που έκαναν εντύπωση καθώς ήταν κάτι εντελώς καινούριο στο χώρο της μόδας αλλά και κάτι που ξέφευγε από τα στερεότυπα. 

Τώρα, όμως, αυτές που εντυπωσιάζουν είναι οι μεγαλύτερης ηλικίας κυρίες που κάνουν τα μοντέλα. Και μάλιστα για ρούχα που προορίζονται για νεαρές.

Τελευταίο παράδειγμα η 86χρονη που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «State of Mind» της DimePiece’s και η οποία αποτελεί το νέο αστέρι του Ιnstagram.

Η 86χρονη φόρεσε τα σέξι ρούχα της φίρμας, υπερμεγέθη φανελάκια, σέξι μαγιό, τεράστια χρωματιστά γυαλιά και φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη πλάι σε πισίνες, με τα ρόλεϊ στα μαλλιά, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, προκαλώντας πραγματικά πανζουρλισμό.

Η εκστρατεία αυτή της DimePiece’s, όπως προκύπτει από μια λεζάντα πλάι σε μια φωτογραφία της 86χρονης στο Instagram στοχεύει στο να αποδείξει ότι μια γυναίκα, όσο χρονών και να είναι, μπορεί να είναι πάντα ένα σέξι θηλυκό.

Πάντως η 86χρονη της DimePiece δεν είναι η πρώτη ηλικιωμένη που συμμετέχει σε αντίστοιχη καμπάνια. Είχε προηγηθεί η Τζόαν Ντίντιον για τη Celine και η Τζόνι Μίτσελ της Saint Laurent…

Όλες οι φωτό εδώ - Boredpanda.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ