Story: Η ιστορία των αδελφών Λούσυ & Άννα Ντε Σίνκε - Οι δίδυμες που έχουν τον ίδιο άντρα γιατί απλά... βολεύει!

Δύο κοπέλες από το Περθ της Αυστραλίας, η Λούσυ κι η Άννα Ντε Σίνκε είναι δίδυμες, αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να ξοδέψουν περισσότερα από 250.000 δολάρια (περίπου 234.000 Ευρώ) για να γίνουν εμφανισιακά ακόμα πιο ίδιες.

Βέβαια, η εμφάνιση δεν είναι το μόνο που είναι ίδιο για τις δύο αδερφές, αλλά τρώνε το ίδιο φαγητό και μάλιστα, την ίδια ποσότητα, γυμνάζονται με τις ίδιες ασκήσεις, έτσι ώστε να διατηρήσουν την ομοιότητά τους σε όλα. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, ενώ μοιράζονται και τον ίδιο άντρα.

Αρχικά, εμφανίστηκαν σε μία τηλεοπτική εκπομπή της Ιαπωνίας όπου ανακηρύχθηκαν οι πιο πανομοιότυπες δίδυμες, αφού ακόμα και ο υπολογιστής δεν μπόρεσε να εντοπίσει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο κοπέλες.

Δηλώνουν δε ότι το να μοιράζονται τον ίδιο άντρα είναι το πιο εύκολο, αφού στο παρελθόν που είχαν διαφορετικούς άντρες, δεν περπάτησε το πράγμα, ενώ για τις μεταξύ τους σχέσεις λένε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δε βαριέται η μία την άλλη, ακόμα κι αν είμαστε συνέχεια μαζί. Φυσικά, τσακωνόμαστε. Όταν είσαι με κάποιον 24/7 και θα διαφωνήσεις μαζί του και θα του σπάσεις τα νεύρα. Πάντα τα βρίσκουμε, όμως.»

Πηγή: newsonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ